Emma Toussain
Emma Toussain Celebrities 9 jun 2022
Leestijd: 1 minuut

Elise Boers is verloofd en je wil de (té lieve) verlovingsfoto’s echt even zien

Worden jullie ook altijd zo blij van huwelijksaanzoeken? Nou, wij wel hoor. We zitten regelmatig met wat zakdoekjes te kijken naar de liefste foto’s en video’s van over heel de wereld. Ook is het leuk om te zien hoe onze favoriete BN’ers en influencers trouwen. Zo gaf Rianne Meijer twee weken geleden het jawoord aan liefde Roy en Elise Boers heeft zojuist bekendgemaakt dat zij en Wouter verloofd zijn.

CUUUUUTE.

Elise Boers verloofd

De blonde influencer vormt al een tijdje een gezinnetje met lover Wouter en hun twee zoontjes Luca en Wolf. De liefde straalt er elke dag weer vanaf.. toch er miste nog één ding: die verlovingsring. Elise maakte zojuist bekend gevraagd te zijn door haar grote liefde en we hadden eigenlijk niet anders verwacht. Ze plaatst uiteraard wat foto’s op Instagram en die wil je echt even zien want het is té lief. *smelt.*

Love is in the air

Het is wedding season.. want óók Temptations’ Laura en Roger zijn verloofd. Hij organiseerde een flashmob en ging uiteindelijk op een knie. Laura had het niet zien aankomen en is dan ook zichtbaar in shock door het hele gebeuren. Ze zegt uiteraard wel ‘ja’ en dat is allemaal te zien in deze lieve video.

Zien: Influencer Elise Boers zet haar prachtige huis te koop en je kunt ‘t bekijken op Funda