Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 8 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

AWHH: Dit Temptation Island-koppel uit 2019 gaat trouwen en het aanzoek is té schattig

In 2019 konden wij wel stellen dat de prijs voor het allersterkste koppel van Temptation Island naar Roger en Laura ging. Hoewel het leek alsof ze de verleiding totaal niet aangingen, deden ze dat op hun eigen manier wél. Toch bleek destijds al snel dat de relatie alsnog strandde na de opnames van Temptation Island. Dit was gelukkig van korte duur, want de twee vonden elkaar snel weer. Tot op de dag van vandaag spat de liefde ervan af en vinden wij het dus ook niet gek dat het stel bekend maakt dat ze gaan trouwen.

YAY!

Aanzoek

Op Instagram deelt Laura vandaag een serie foto’s van het aanzoek. Onder de foto’s laat ze weten hoe dolgelukkig ze is: “I said YES! 💍😍”, schrijft ze. Afgelopen zaterdag ging Roger voor haar op één knie: “Dat ik ooit een ring ging krijgen van hem, wist ik wel ergens. Maar op dit moment en op deze manier… NEVER expected this! Roger heeft me gisteren ook nog eens een fantastische video ervan cadeau gedaan zodat ik dit moment voor altijd kan koesteren. Ik ben super trots en excited om dit moment ook met jullie te kunnen delen”, schrijft de Temptation Island-realityster.

Flashmop

In de video is de flashmob te zien waarbij een stel begint met dansen op het nummer Marry Me van Bruno Mars. Ze hadden geen beter nummer kunnen uitzoeken! Ook Roger doet uiteindelijk mee met de dans en dan heeft Laura pas door dat de hele flashmob voor haar bedoeld is. Ook Roger deelt prachtige foto’s van het aanzoek: “SHE SAID YES!!! 💍” schrijft hij onder de foto’s. “Na bijna 6 jaar de zotste dingen mee gemaakt te hebben, zoals “Erasmus”, “Temptation Island”, “Japan”, “China” and the list goes on… I put a ring on a her finger! 🤩🙏🏾 Met een flashmob in het shoppingcenter heb ik haar ten huwelijk gevraagd, AND SHE SAID YES 🤩 Happiest man on earth! 🤲🏼” Hoe lief?!

Gefeliciteerd Laura en Roger!

Onherkenbaar: zo ziet Laura uit Temptation Island er nu uit