Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 8 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Oh NO! Fans van Stranger Things ontdekken grote fout in seizoen 4

Heb jij het nieuwe seizoen van Stranger Things al uitgekeken? Dan ben jij deze fout misschien ook wel tegen gekomen. Boers Matt en Ross Duffer – de makers van Stranger Things – zijn namelijk Wills verjaardag vergeten in het nieuwe seizoen.

HOW?!

Stranger Things: seizoen 4

Eindelijk: het vierde seizoen van Stranger Things is sinds een paar weken op Netflix te zien. Kijkers zijn natuurlijk direct begonnen met het bingen van het langverwachte seizoen (fans moesten 3 jaar wachten!) en wij geven ze groot gelijk. Als we de trailer van seizoen 4 mochten geloven is dit nieuwste seizoen spannender dan ooit en dat is het zeker. Heb je nog niet gekeken? Dan wil je dit echt doen.

Foutje

Het foutje is te zien de in tweede aflevering van seizoen 4 van Stranger Things. In deze aflevering is op een draaiende camera te zien dat het 22 maart is. Op 22 maart is Will jarig. Echt fans weten namelijk nog dat de moeder (Joyce) van Will vorig seizoen op 22 maart haar zoon herinnert omdat hij jarig is. Dit deed ze in de hoop hem zo te redden van de controle van de Mind Flayer.

Waren de vrienden en familie van Will zijn verjaardag in seizoen 4 vergeten of waren dit de makers van Stranger Things? In een interview met Variety vertelt Matt dat ze zijn verjaardag gewoon zijn vergeten:

“De eerlijke reactie is dat we, net als de personages in de show, duidelijk ook de verjaardag van Will zijn vergeten. Dus het debat is nu of we Will’s verjaardag aanpassen of dat we het gewoon heel verdrietig laten zijn.” Ross vult zijn broer aan: “Oh, mijn God, Jenny, ik wil bijna niet dat je dit schrijft, want je gaat ons in de problemen brengen met de fans omdat we zijn verjaardag vergeten. Het was zes jaar geleden dat ik die datum schreef!”

Tweede deel

Het eerste deel van Stranger Things seizoen 4 is nu te zien op Netflix en de andere twee afleveringen zijn op 1 juli te zien. Ook is er nog een vijfde seizoen op komst.

Stranger Things seizoen 4: deze nieuwe karakters worden aan de cast toegevoegd