Kim van der Blom
Kim van der Blom Life 4 nov 2021
Leestijd: 1 minuut

Naast series en films streamen kan je nu ook games spelen op Netflix

De wel bekende streamingsdienst Netflix krijgt een uitbreiding. Je kan namelijk vanaf nu niet alleen je favoriete films en series streamen, maar ook spelletjes spelen via Netflix Games. Helaas hebben we gelijk een minpuntje, het is voor nu alleen beschikbaar voor Android-gebruikers.

Benieuwd welke spellen je allemaal kan spelen? Wij praten je bij!

Netflix Games

Voor nu is Netflix Games dus alleen verkrijgbaar voor Android-gebruikers. Daarnaast zijn er tot nu toe vijf spellen die je kunt spelen. Het gaat om de spellen: Stranger Things: 1984, Stranger Things 3: The Game, Shooting Hoops (basketbalspel), Card Blast (kaartspel) en Teeter (Up). Volgens Nu.nl is Teeter (up) een spel waarbij je een balletje in balans moet houden en langs obstakels moet loodsen.

Is het een gratis app?

Aan de app en de games zitten geen extra kosten of abonnementen verbonden. Je hebt zelf voor sommige spellen geen internetverbinding nodig. En goed nieuws: Netflix heeft laten weten dat er binnenkort meer spellen worden toegevoegd. Iedere Android-gebruiker met een Netflix-account kan gebruik maken van de app, maar de streamingsdienst laat wel weten dat het niet beschikbaar is voor kinderen. Dit is vanwege de kinderveiligheid.

Wanneer krijgen iPhone-gebruikers de app?

Voorlopig kunnen iPhone-gebruikers de app niet gebruiken. Door de strenge regels van Apple is er een kans dat het wat langer duurt voordat die beschikbaar wordt. Helaas moet iedereen met een iPhone of andere Apple-apparaten nog even geduld hebben. In de tussentijd zijn er wel genoeg nieuwe titels die deze maand op de streamingsdienst komen, die je kunt kijken.

Lees hier welke nieuwe series en films er allemaal naar Netflix komen deze maand:

Déze nieuwe titels verschijnen in november op Netflix