Kim van der Blom
Kim van der Blom Love & Seks 4 nov 2021
Leestijd: 3 minuten

De Nieuwe Maan zit vol met verrassingen voor deze 4 sterrenbeelden

Zelfs wanneer alles misgaat, is er altijd een kans om het opnieuw te proberen. De maan regeert in de astrologie over je emoties en je instincten. In de loop van 28 dagen moedigt de maan je innerlijke wereld aan om uit te breiden. Dit proces van expansie begint altijd op de fase van de Nieuwe Maan, wanneer je wordt aangemoedigd om de last van je verleden los te laten en je op een nieuwe start te focussen. Je wil ten volle profiteren van dit nieuwe begin als jij een van de sterrenbeelden bent.

De Nieuwe Maan

De aanstaande Nieuwe Maan vindt plaats op 4 november om 22:15:26 uur, dit is de eerste Nieuwe Maan na Halloween. De Nieuwe Maan vindt plaats in Schorpioen en dit verhoogt zijn spirituele kracht. Schorpioen is een sterrenbeeld dat geen probleem heeft met het omarmen van het proces van schepping en vernietiging. Ten slotte zit de Schorpioen liever niet stil en zijn ze onzeker over hoe ze zich voelen. Schorpioen doet liever afstand van wat verwarrend aanvoelt en wil zich concentreren op wat goed voelt.

Hoewel Schorpioen een waterteken is, waardoor ze een beetje koppig zijn, kan deze Nieuwe Maan worden gevuld met een paar verrassingen die zijn gecontroleerde energie voor een lus gooien. Deze Nieuwe Maan verzet zich tegen grillige en onvoorspelbare Uranus, wat kan leiden tot onverwachte verschuivingen en opwindende openbaringen.

De Nieuwe Maan zorgt voor verrassingen bij deze vier sterrenbeelden

Dit is waarom deze sterrenbeelden deze Nieuwe Maan het meest gaan voelen:

Stier – je kijkt goed en lang naar je relaties

Je merkt misschien dat je je focust op wat je wilt van je relaties. Deze realisaties kunnen je aanmoedigen om te werken aan een betere partner en om betere partners te kiezen. Dit is een kans om te werken aan communicatie, het sluiten van compromissen en het navigeren door conflicten op een manier die je hele perspectief op hoe relaties werken verbetert. Wie weet? Een geheel nieuwe relatie kan zelfs in beeld komen.

Leeuw – je omarmt de behoefte aan een gevoel van verbondenheid

Om een boom te laten groeien, moet hij de ruimte hebben om zijn wortels uit te spreiden. Focus op je eigen wortels; zowel op de plek waar je bent ontstaan als op de plek die je tot op de dag van vandaag koestert. Werk eraan om te vergeven wat oneerlijk voelt en waardeer wat die oneerlijkheid je heeft geleerd, je hebt geen controle over waar je vandaan komt. Gebruik je ervaring om een huis te creëren dat je altijd al hebt gewild en zeker ook verdient.

Schorpioen: je staat op het punt van je volgende avontuur

Je begint een nieuw hoofdstuk en omarmt het feit dat je op zoveel manieren bent gegroeid en veranderd. Het verleden is altijd onderdeel van je, maar dit heeft niet per se iets te zeggen over waar je heen gaat. Maak gebruik van het deel van jou dat momenteel centraal staat. Voed dit deel van jou met liefde, inspanning en energie. Het leven is slechts een proces van jezelf te leren kennen.

Waterman: je ontwikkelt een carrière die belangrijk voor je is

Je kunt het gevoel hebben dat jouw professionele doelen en interesses veranderen. Je moet misschien eerdere ambities opgeven en dit is misschien eng, maar het maakt allemaal deel uit van de reis. Misschien denk je dat je een vaststaand plan hebt, maar de wereld laat altijd onverwachte kansen, tegenslagen en levensveranderingen vallen. Die zorgen ervoor dat je alles heel anders gaat zien.

Wat voor effect gaat de Nieuwe Maan op jou hebben?

Op deze 3 sterrenbeelden heeft de nieuwe maan het minste effect