Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 4 nov 2021
Leestijd: 1 minuut

Huh? Deze ‘Are You The One?’-deelnemer had al een relatie

De eerste drie afleveringen van het eerste seizoen van ‘Are You The One?’ zijn al te zien op Videoland. En na maar drie afleveringen is er al wat drama gaande, het blijkt namelijk zo te zijn dat een van de deelnemers allang een relatie had voor de opnames en nog steeds die relatie heeft.

Huh? Is het niet de bedoeling van het programma dat je de liefde vindt?

‘Are You The One?’

‘Are You The One?’ is een programma waarbij twintig vrijgezellen op zoek gaan naar de ware liefde. Hiervoor zijn tien perfecte matches bepaald, die met behulp van de wetenschap bij elkaar zijn gebracht. Het is aan de deelnemers om hun perfecte match te vinden.

Je doet dus als vrijgezel mee aan het programma en gaat op zoek naar de ware liefde. Maar wat zijn dan de geruchten dat een van de deelnemers een relatie had tijdens de opnames? Het gaat om deelneemster Dividivi.

Dividivi had al een relatie?

Dagelijks ontvangt roddelkanaal Juicechannel informatie over allerlei BN’ers, maar nu dus ook over Dividivi. Er werd namelijk aan hun verteld dat zij haar ware liefde al heeft gevonden. En haar vriend blijkt Lars Nieuwpoort te zijn, een professionele voetballer bij RKC Waalwijk.

Ze is dan ook regelmatig bij zijn wedstrijden te vinden. Ook afgelopen weekend is ze hier gespot. Ze plaatste zelf een foto met Lars op haar Instagram begin oktober toen de twee op vakantie waren in Venetië. Wil je die zelf zien? Dan moet je Dividivi even volgen, want haar account is privé.

Je vraagt je vast af waarom ze dan aan het programma heeft meegedaan. Dit heeft waarschijnlijk alles te maken met het promoten van haar eigen beautysalon. Dividivi heeft nog geen reactie gegeven op deze geruchten.

Het is weer tijd voor drama: de dreamdates op Temptation Island gaan van start