Emma Toussain
Emma Toussain Haar 28 aug 2023
Leestijd: 1 minuut

Yay! Olaplex is nu ook bij déze grote retailer te krijgen, dat wordt inslaan

De producten van Olaplex doen wonderen voor je haar – helemaal als het beschadigd is door verf of hitte kan het heel goed helpen. Olaplex is echter niet op heel veel fysieke plekken te verkrijgen. Da’s niet erg, bestellen is natuurlijk prima. Maar mocht je in de stad lopen en wat nieuwe items willen scoren, kan dat nu.

Dat wordt rennen.. Olaplex nu in fysieke winkels

Het haarverzorgingsmerk is nu namelijk bij ICI PARIS XL verkrijgbaar. En niet maar 2 producten; het uitgebreide assortiment komt naar verschillende ICI PARIS XL-winkels en natuurlijk ook naar de webshop.

“We zijn erg blij met onze samenwerking met ICI PARIS XL Nederland voor zowel online als in-store distributie van OLAPLEX. Deze samenwerking sluit perfect aan bij onze doelstelling om klanten nog beter te kunnen ondersteunen in hun haarverzorging. Met onze gezamenlijke drive en innovatieve spirit kijken we er naar uit om dit samen te realiseren”, zo laat de woordvoerder van Olaplex weten.

Lange wimpers

Je kent de haarproducten vast wel al, maar wist je dat ze ook een wimperserum hebben? Wimpers zijn natuurlijk ook haartjes en daar weten ze wel raad mee. Mochten jouw wimpers wel wat hulp kunnen gebruiken na jaren van make-up, masacara en eyeliner? Say no more. Heb je van jezelf wat kortere wimpers en wil je kijken of je dit een handje kunt helpen? Dat kan natuurlijk ook gewoon.

Last van gespleten haarpunten? Dit is de oorzaak en zo voorkom je het