Emma Toussain
Emma Toussain Reality 27 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Spoiler: dít B&B Vol Liefde-stel is nog bij elkaar en dat is het mooiste nieuws ooit

Gisteravond was de reünie-aflevering van B&B Vol Liefde alvast te zien op Videoland en wat hebben wij daar naar uitgekeken. Na al die afleveringen weten we of cupido raak heeft geschoten en eigenlijk zijn wij in het bijzonder benieuwd naar één koppel: Debbie en Paul.

Dít B&B Vol Liefde-stel is nog bij elkaar en dat is het mooiste nieuws ooit

Aan het einde van de reeks zagen we hoe Paul Debbie ‘verkering’ vroeg en alhoewel dat wat ongemakkelijk overkwam, leken ze er allebei toch blij mee te zijn. Maargoed, dat was al een aantal maanden geleden. Dan moet je het nog laten werken in real life én je moet alles ook nog eens geheim houden. Een hele klus, maar Paul en Debbie (nu als stel Pebbie?) gingen de uitdaging aan. Ze komen dan ook als laatst aan bod tijdens de reünie, omdat zij toch wel het best bewaarde geheim zijn. Hoe zit het nu met ze?

En het antwoord is..

……………….

Het is ze gelukt! En ze zijn verliefder dan ooit. Debbie is zichtbaar opgelucht als het hoge woord eruit is en ze gooit zo hup haar benen over Paul heen. Duidelijk comfortabeler met elkaar dan ooit tevoren en het is te leuk om te zien. Zij blij, wij blij.

Waarom zocht Debbie een nieuwe liefde?

De flamboyante Debbie gooide haar leven in 2005 om toen ze met haar gezin verhuisde naar het Spaanse Catalonië. De oud-televisieproducente besefte door het verlies van twee vriendinnen, dat het leven zomaar voorbij kan zijn. Weg uit dat koude kikkerlandje, op naar het warme Spanje. Ze kocht met haar toenmalige man en twee kinderen een oude boerderij uit 1600 in Sant Andreu del Terri. Het is een smaakvolle, kleurrijke plek met pipowagens waar ook gasten kunnen verblijven.

Afgelopen jaar heeft ze ook een nabijgelegen pand omgetoverd tot een prachtige plek en met deze uitbreiding van haar B&B is Debbie zo trots als een pauw. Debbie zit niet graag stil en bruist altijd van de ideeën; naast haar B&B organiseert ze voor haar gasten onder andere yoga retraites en evenementen. Debbie geeft haar leven een acht, maar toch weet ze dat het met iemand aan haar zijde vollediger en gezelliger is. Ze zoekt een stoere ‘vrolijkerd’ die optimistisch is en van gezelligheid houdt.’

Nou – die heeft ze gevonden. 👏👏👏

Dit kost een overnachting in de prachtige Spaanse B&B van Debbie