Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 28 feb 2024
Leestijd: 1 minuut

Kijk B&B Vol Liefde-Olof stralen in de trailer van de film Bed & Breakfast

We wisten het al eerder: de goedlachse Olof uit B&B Vol Liefde heeft een klein filmrolletje in de film Bed & Breakfast en dat is nu eindelijk bijna te zien op het witte doek. De trailer is wel al uit en daar zien we ‘m dan inderdaad.

Over Bed & Breakfast

Als workaholic Sarah tot haar eigen schrik ontslag neemt van haar hele belangrijke baan, heeft ze geen idee meer wat ze met haar leven aan moet. Ze laat zich overhalen op de B&B van haar tante te passen, maar doet dat met gepaste tegenzin. Want wat moet dit stadse meisje wiens leven aan elkaar hangt van overwerken, afhaalmaaltijden en Ubers tussen de kippen en de moestuin in een Gronings dorp? Wanneer Sarah niet één, maar zelfs twee potentiële lovers ontmoet, stroomt niet alleen de B&B, maar ook haar hart vol liefde. Gedwongen te kiezen tussen de twee mannen die in ongeveer alles van elkaar verschillen, ontdekt Sarah langzaam maar zeker ook welke keuzes ze nog meer moet maken.

Enne.. onze Olof is dus als B&B-gast te zien. Hoe leuk?! Samen met Anne – je weet wel, die vrolijkerd die voor Walter naar Frankrijk ging. Beiden vonden niet de liefde in het programma, maar ze hielden er wel een filmrolletje aan over. Je kunt ze al heel even kort zien stralen in de trailer van de film:

Vanaf 2 mei is de film in de bioscoop te bewonderen.

Deze Bachelor-deelneemster deed eerder mee aan dít realityprogramma