Emma Toussain
Emma Toussain Haar 28 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Voor twee tientjes heb jij volume: maak kennis met deze wonderspray

Heb jij last van plat en futloos haar? Weet je niet meer wat je met je kapsel moet? Dan vragen we twee minuutjes van je tijd om dit artikel goed door te lezen. Want.. er is een hele makkelijke oplossing. Nooit meer klooien met mousse of plakkerige haarlak..

Zo’n tip waar je echt wat aan hebt. Al zeggen we het zelf.

Wonderspray voor mega volume

Wat een liefde hebben wij voor Chris Appleton. De haarstylist van de sterren is global creative director van het merk Color Wow en hij weet dus wat goed werkt op haar. Da’s overduidelijk, want die producten zijn bizar goed. De Raise The Roots Spray is ideaal als je last hebt van plat haar en dat zeggen we niet zomaar, want als je ziet wat de resultaten zijn ben je sowieso in shock. Deze spray geeft het haar direct volume, zelfs dun en beschadigd haar wordt gelift.

De unieke formule zorgt ervoor dat het haar de hele dag volumineus blijft. Daarnaast bevat de volumespray UV-filters die het haar beschermen tegen straling van de zon dus da’s ook nog eens hartstikke goed voor je haar.

@sarasaadia

Imagine if I used rollers 🤤*sorry about the poor sound quality! I had my phone propped at a weird angle 🥲* ib:@Yesenia Hipolito 🤍 #raisetheroot #colourwow #hairvolumehack #hairvolumeproducts #rootlift #hairtips #viralhairproducts

♬ original sound – sarasaadia

@colorwow.hair

@Chrisappleton1’s cheat way to getting the iconic hollywood blowout! 🎬🎥✨ The secret? Raise the Root! 😉 #colorwow #volumehair #volumehairhacks #hollywoodhair #bouncyblowout

♬ original sound – Color Wow Hair

Zelf aan de slag met deze spray? Raise The Roots koop je hier.

Ook van je statische haar afkomen?

Hoewel er genoeg hacks bestaan om statisch haar te voorkomen, is dat vaak al te laat als je er last van hebt. Hoe krijg je je wilde manen dán onder controle? Nou, de oplossing is vrij simpel. Het enige wat je nodig hebt zijn droogtrommeldoekjes.

Je weet wel, van die doekjes die je in de droger doet om te zorgen dat je was lekker ruikt en anti-statisch wordt. Jaaaaaa – for real. Dat helpt dus niet alleen voor je kleding, maar ook voor je haar. Meer weten over deze tip met droogtrommeldoekjes?

Tiana (20): ‘Stiekem lipfiller genomen en nu durf ik niet naar huis’