Redactie
Redactie Confession 10 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Tiana (20): ‘Stiekem lipfiller genomen en nu durf ik niet naar huis’

Verhalen die je liever niet aan de grote klok wil hangen óf aan je eigen vriendinnen wil vertellen, terwijl het wel de hoogste tijd is om je hart te luchten. Say no more. In ‘Confessions’ lees je iedere week verhalen en gebeurtenissen die soms herkenbaar zijn, en soms ook niet. Maar een ding hebben wij allemaal gemeen: ieder van ons heeft wel eens iets meegemaakt of gedacht wat je liever niet openlijk uit. Omdat je denkt dat je de enige bent.

Deze week Tiana*, die haar ouders niet meer onder ogen durft te komen.

Hi Tiana, vertel.

“Ik zit al maanden op TikTok naar fimpjes te kijken van meiden die lipfiller nemen. Ik ben zelf ook al jaren onzeker over de grootte van mijn lippen. Het zijn namelijk gewoon streepjes en wil wilde gewoon wat meer volume. Laatst heb ik in een opwelling een afspraak geboekt bij een salon en diezelfde middag hadden ze nog tijd. Ik ben langsgegaan en ze hebben filler in mijn lippen gespoten. Het is alleen veel meer dan ik dacht en ik heb ook nog eens allemaal blauwe plekken.. ik heb tegen mijn moeder gezegd dat ik bij mijn vader slaap en anderom, ik heb in die zin ‘mazzel’ dat ze gescheiden zijn en dat ik al volwassen ben, ze zijn niet heel erg streng.”

“Ik ben nu bij een vriendin en ik hoop dat het minder gezwollen en blauw raakt want nu heb ik mezelf echt verminkt. Ik weet ook dat mijn moeder héél erg boos gaat worden op me, omdat zij hier niet achter staat.”

En dan paps..

“Ik weet niet wat ik dacht, ik dacht alleen aan mezelf. Maar niet op hoe andere mensen hier op zouden reageren. Mijn vader gaat net zoals mijn moeder heel erg boos zijn en die probeer ik dan ook te ontlopen. Hij heeft me wel al twee keer gebeld maar durf niet op te nemen. Straks hoort hij iets geks? Dat ik anders praat? Omdat mijn lippen gezwollen zijn?”

* De echte naam van Tiana is bekend bij de redactie.

Jasmijn (29): ‘Ik betrapte mijn schoonmoeder toen ze mijn baby borstvoeding probeerde te geven’