Gina Koninkx
Gina Koninkx Lifestyle 25 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Hold on! In dit nieuwe restaurant in Amsterdam word je verrot gescholden

Normaal gesproken bezoek je een restaurant niet alleen vanwege het lekkere eten, op een avondje uit kan je ook wel wat goede service gebruiken. Wie gaat eten bij Karen’s Diner komt dan van een koude kermis thuis. Het restaurant met onvriendelijke service opent in augustus een vestiging in Amsterdam. Wil je echt meemaken.

‘Ik zou graag de classic hamburger willen met frietjes en cola.’
‘F*ck you!’

Nieuw restaurant in Amsterdam met onvriendelijke service

Blijkbaar vinden veel mensen het heerlijk aan tafel verrot gescholden te worden. Het concept van Karen’s Diner is namelijk razend populair. Gelukkig kan je dit binnenkort zelf ook ervaren in Amsterdam want de hamburgertent opent hier haar deuren.

Het restaurant ging maar wat vaak viral op social media. Bezoekers vinden het namelijk hilarisch dat ze hier zo slecht worden behandeld.

Great Burgers, rude service

Zo kopt de keten op social media. Want eerlijk, de burgers zien er fenomenaal uit. Ze worden echter wel op je tafel gesmeten. Wat je nog meer kan verwachten? Lelijke opmerkingen, middelvingers in je gezicht en geen greintje respect.

Waarom Karen? De naam is door de eigenaar van de keten uitgekozen omdat het de witte vrouw van middelbare leeftijd die altijd maar zeurt belichaamt. Heet je Karen? Dan heb je geluk, want je ontvangt dan een gratis drankje in het restaurant.

Bediening wat voor jou?

Klaar om je zo onbeschoft mogelijk te laten behandelen? Nog even geduld, de vestiging opent haar deuren in augustus. Houd vooral de social media van de keten in de gaten. Ze posten hier openstaande vacatures dus als je jezelf geschikt acht anderen te beledigen en onvriendelijke service te verlenen, is dit je kans. We repeat: dit is je kans. Betaald krijgen voor het beledigen van andere mensen.