Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 25 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Opnames van seizoen 2 van Ginny & Georgia afgerond en Netflix deelt ‘behind the scenes’-materiaal

Het is alweer twee jaar geleden dat we hebben kunnen kijken naar het eerste seizoen van Ginny & Georgia. Waar blijft de tijd?! Netflix onthult nu dat de opnames voor seizoen 2 zijn afgerond, door wat behind the scenes-foto’s te delen vanaf de set. De productie begon in november al, maar wanneer we het nieuwe seizoen kunnen zien weten we nog niet.

Dit is alles wat we wél weten over seizoen 2.

Ginny & Georgia

In de serie voelt de 15-jarige Ginny zich een stuk volwassener dan haar moeder Georgia. Op jonge leeftijd werd Georgia moeder en ze heeft echt moeten vechten in haar leven. Meer en meer blijkt dat Georgia een groot geheim heeft: ze is continu op de vlucht voor haar geschiedenis en uiteindelijk belandden ze in een klein dorpje in New England om daar een normaal leven op te bouwen. Voor Ginny en haar broertje is het starten in een nieuwe plaats én het leven met hun bijzondere moeder een grote opgave. En daarbij zal moeder Georgia er écht alles aan doen om haar gezin te beschermen.

Seizoen 2

Seizoen 1 eindigde met een aantal cliffhangers. Denk aan de vraag of Ginny en Austin echt zijn weggelopen? Hoe zit het met Ginny’s relatie met Marcus? Zal Georgia’s bruiloft met de burgemeester echt plaatsvinden? Dat gaan we hopelijk allemaal zien in seizoen 2 van Ginny & Georgia. Wanneer we dit seizoen kunnen zien is nog niet bekend, maar we houden jullie op de hoogte. In de tussentijd deelt Netflix wel wat behind the scenes-foto’s met ons.

Tot die tijd zijn er gelukkig nog een hoop andere series en films te kijken, dit zijn een aantal films en series die in juni verschijnen/

Rollen

In het nieuwe seizoen zullen we Brianne Howey als Georgia en Antonia Gentry als Ginny terugzien. Ook Diesel La Torraca als Austin, Jennifer Robertson als Ellen, Felix Mallard als Marcus en Sara Waisglass als Maxine komen zeker terug in seizoen 2 van Ginny & Georgia.

Wij kunnen niet wachten!

Wisten we niet: deze acteurs in Ginny & Georgia zijn broer en zus in het echt