Emma Toussain
Emma Toussain Haar 6 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Onze favo kapper opent een bizar mooie salon: neem een kijkje

Een verwenmomentje bij de kapper vind niemand vervelend en als die salon dan ook nog eens prachtig is.. win-win. Rob Peetoom heropent, na een verbouwing van vijf maanden, de deuren van de iconische salon aan de Elandsgracht in het hart van Amsterdam.

Rob Peetoom opent gerenoveerde salon

Die paar uurtjes dat jij bij de kapper bent wil je natuurlijk wel in de watten gelegd worden. De salon is volledig gerenoveerd en gemoderniseerd, met een focus op persoonlijke aandacht en rust van begin tot het einde van je behandeling. Het interieur is onder handen genomen door Ruud van Oosterhout, verantwoordelijk voor alle locaties van Rob Peetoom wereldwijd, en heeft een luxueuze upgrade gekregen.

Even een beetje achtergrondinformatie: in 2001 opende Rob Peetoom, samen met zijn zoon Alexander Peetoom en Creative Director Vincent Langedijk een van de meest iconische kapperssalons aan de Elandsgracht in het voormalige pand van Veilinghuis ‘De Eland’.

Na de verbouwing van de afgelopen maanden, heeft deze salon een enorme upgrade gekregen. Er is voornamelijk gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, waardoor het een zeer luxe uitstraling heeft gekregen. De wasruimtes zijn afgezonderd van de salon, waardoor er een intieme setting ontstaat en de dakramen zorgen voor meer daglicht.

Bekijk de salon hieronder en klik op de foto’s voor een slideshow:

“Ik ben als CEO dankbaar dat onze partners, waarmee we al 22 jaar samenwerken, meegaan in deze investering, zo ook in deze verbouwing om weer een salon voor de toekomst te realiseren. Het laat zien dat wij als organisatie in onze kracht blijven staan en continu werken aan de kernwaarden van Rob Peetoom, kwaliteit, ervaring en beleving, waarbij de werkomgeving van onze medewerkers en de salonbeleving voor onze gewaardeerde klanten op de eerste plaats staat,” vertelt Rochelle Peetoom.

Over Rob Peetoom

Rob Peetoom opende zijn eerste salon in 1969 en heeft 10 salons in Nederland, 3 op Bali en één in New York. Rob Peetoom is naast gerenommeerd en toonaangevende kapper ook ondernemer en fotograaf. Hij heeft internationale salons en academies opgericht in binnen- en buitenland, waar inmiddels een team van 350 mensen werkt.

Dit kost een overnachting in de prachtige Spaanse B&B van Debbie