Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Lichaam 15 okt 2023
Leestijd: 3 minuten

Dit vinden mannen juist ontzettend aantrekkelijk aan de vrouw

Puistjes, ongeschoren benen, te kleine of te grote borsten, geen platte buik, noem maar op.. allemaal onzekerheden die ons niet onbekend voorkomen. Helaas hebben wij vrouwen allemaal onzekerheden, terwijl dat nergens voor nodig blijkt te zijn. Onze love interests vinden onze onzekerheden juist aantrekkelijk en vooral heel erg menselijk! Wie had dat gedacht? Wij niet, maar we vertellen je er alles over.

No make-up

Als we de deur uitstappen doen we toch vaak even wat make-up op om ons net wat zelfverzekerder te voelen. De meeste mannen vinden vrouwen zonder of met weinig make-up op vaak een stuk mooier. Gewoon lekker real, noemen ze dat. Daarbij valt het mannen soms helemaal niet op als jij geen make-up draagt. Scheelt toch.

 

Of je je wel goed geschoren hebt

In de winter hebben wij echt geen zin om elke week onze benen te scheren. Doe gewoon lekker waar jij je goed bij voelt, want mannen maakt dit helemaal niets uit. Heb je een keer wat meer haartjes down there? No worries, mannen hebben regelmatig met hetzelfde probleem te maken. Bovendien zijn ze al lang blij dat ze naast je liggen!

Een aantrekkelijk slaapkoppie

Waarschijnlijk vind jij jezelf er niet op je best uitzien als je net wakker bent. Toch vinden mannen dit juist heel sexy en aantrekkelijk. Je haar zit door de war en je hebt van die slaperige oogjes terwijl je in een oversized shirt van hem rondloopt, theylove it. Waarschijnlijk denk jij er andersom ook hetzelfde over, want die leuke jongen is toch gewoon hartstikke cute als hij naast je wakker wordt?!

Een paar killotjes extra

Waar wij ons het meest zorgen kunnen maken over dat extra vetrolletje op onze buik of benen, zijn mannen hier totaal niet mee bezig. Bovendien is het voor hem (maar zeker ook voor jou) het belangrijkste dat jij lekker in je vel zit. Mannen houden over het algemeen van de rondingen én van vrouwen die zelfverzekerd zijn. Zolang jij zelfverzekerd bent valt hem dat extra kilootje meer of minder waarschijnlijk niet eens op.

Hoe je eruit ziet als je net hebt gesport

Ja, mannen vinden dit zelfs aantrekkelijk. Iedere man houdt er tenslotte van als een vrouw goed voor zichzelf zorgt en een beetje sportief is. Dus dat beetje zweet en dat rode koppie na het sporten nemen zij gewoon voor lief. Zelfs daarna als jij met nat haar uit de douche komt lopen vinden mannen jou nog aantrekkelijk. Hoewel wij ons een verzopen katje voelen en ons haar zo snel mogelijk droog willen föhnen, vinden mannen het heerlijk om jou fris en fruitig en als natural beauty te zien.

Sexy time

Dit is het moment waarop je jezelf het meest kwetsbaar opstelt en je waarschijnlijk het meest onzeker bent. Er gaan tientallen gedachten door je hoofd, of je wel lekker ruikt en smaakt down there of hoe je gezichtsuitdrukking is tijdens de seks. Probeer er gewoon van te genieten, want mannen vinden het mega opwindend om te zien hoe ze jou naar een hoogtepunt hebben gebracht. Maak je ook niet te veel zorgen en bedenk dat mannen waarschijnlijk dezelfde onzekerheden hebben. Waarschijnlijk over andere delen van hun lichaam maar geloof ons, ook zij zijn onzeker. En als je iemand leuk vindt.. dan zie je dat zelf niet eens meer. Just enjoy.

Denk je meer dan ‘gemiddeld’ aan seks? Lees dan hier meer over hyperseksualiteit