Yasmine Esser
Yasmine Esser Love & Seks 29 apr 2016
Leestijd: 2 minuten

Op deze 6 manieren zegt hij dat hij van je houdt zónder woorden

De vier simpele woorden ´ik houd van je’, betekenen alles voor je. Het kan je wereld op z’n kop zetten. Of het kan alles wat je voelt bevestigen en bekrachtigen. Maar soms hoeft je lover helemaal niets te zeggen. Want op deze zes manieren zegt hij namelijk ook dat hij je fantastisch, lief en zijn nummer één vindt. Hij houdt van je.

1. Hij belt zonder reden

Als jij voorheen zonder reden belde, dan zei hij altijd meteen: ‘Wat is er? Waar bel je voor?’. Maar steeks vaker belt hij zelf ook zonder reden. Gewoon omdat hij even met je wil praten. Omdat hij je mist. Omdat hij het gezellig vindt met je. Als een man je zonder zomaar belt, zonder reden, dan weet je dat hij om je geeft. Want dat doet hij heus niet bij iedere vrouw die hij kent.

2. Hij knuffelt je

Hij vindt het heerlijk om je even vast te pakken. Van achter bijvoorbeeld, als jij het niet door hebt. Maar ook na de seks vindt hij het fijn om nog even te blijven liggen. Nou, als hij dat wil dan weet je het wel.

3. Hij biedt dingen aan

Of doet dingen uit zichzelf. Van de afwas tot spontaan een nieuwe krultang kopen als jij in een klaagzang bent uitgebarsten dat de jouwe stuk is gegaan. Hij biedt aan om je te helpen als je ergens niet uitkomt of als je iets moet regelen. Hij staat altijd aan je zijde.

4. Hij raakt je spontaan aan

Nonchalant. Maar stiekem heb je heus wel door dat hij iedere gelegenheid aangrijpt om je even aan te raken.

5. Hij houdt rekening met jouw plannen

Hij wil je graag zien en houdt daarom rekening met wat jij gaat doen. Als jij vrijdagavond niets te doen hebt en zaterdag met vriendinnen hebt afgesproken, dan spreekt hij ook zaterdag af met zijn vrienden, zodat hij je vrijdagavond kan zien. Jij bent zijn prioriteit en zijn nummer één. En dat is heerlijk.

6. Jij staat op bijna alle foto’s die hij maakt

Scrol door zijn filmrol en daar ben jij, en daar ben jij en o, daar ben jij ook. Als jullie samen ergens zijn en hij maakt foto’s, dan zorgt hij altijd dat jij er ook op staat. Hij bewaart alle rare selfies die je stuurt. Ook die inclusief hilarische Snapchat filters. Jij bent zijn muze.

LEES OOK: Mannendossier: 24 x hoe je ons vrouwen als man écht hoort te behandelen