Omani McDaniels
Omani McDaniels Beauty en Style 26 apr 2016
Leestijd: 1 minuut

Dít is nou hoe de ideale vrouw er volgens mannen uitziet

We hebben het ons allemaal wel eens afgevraagd. Hoe ziet de ideale vrouw eruit volgens mannen? Uit verschillende onderzoeken is één antwoord gekomen.

Het perfecte lichaam

Mannen en vrouwen hebben een heel ander idee wat perfectie is, als het op de ideale vrouw aankomt. Bij Bluebella.com is een onderzoek uitgevoerd, waarbij vijfhonderd mannen en vijfhonderd vrouwen hun ideale vrouw konden samenstellen, met lichaamsdelen van bekendheden. De informatie die daaruit kwam was erg interessant. De ‘ideale vrouw’ komt namelijk niet overeen.

Vrouwen kozen gemiddeld voor slankere vrouwen met lange benen, atletische buik, sluik haar en niet al te grote borsten en heupen. De mannen daarentegen kozen voor brede heupen, grote borsten, kleine taille en groot haar.

Mannen houden nou eenmaal van vrouwelijke vormen. Een kleine taille en brede heupen, is daar een groot deel van. Ongeacht het gewicht, vinden mannen het mooi als een vrouw’s taille 70 procent van de grootte van haar heupen is.

Meer dan alleen uiterlijk

Via de datingssite whatsyourprice.com werd Amerikaanse mannen gevraagd naar het uiterlijk van hun ideale vrouw. Volgens het onderzoek, dat 175.000 respondenten telde, heeft de ideale vrouw donkerbruin haar, bruine ogen en een atletische bouw.

Voor de rest willen de mannen graag een opgeleide vrouw, die niet rookt, geen kinderen heeft en een sociale drinker is.

No worries

Concluderend: dit is allemaal erg goed nieuws voor de bruinharige, grootborstige, wespentailles onder ons. Gelukkig is dit maar een voorkeur en hoef je helemaal niet aan dit ideaalbeeld te voldoen. Hij zal misschien eerder naar je kijken als je eraan voldoet, maar hij zal alleen bij je blijven hangen als hij je persoonlijkheid mooi vindt. En wedden dat hij dan jou uiterlijke kenmerken opnoemt als ideaalbeeld?

LEES OOK: Mannendossier: Waarom mannen vrouwen met krullen ongelooflijk aantrekkelijk vinden