Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Haar 8 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Nieuwe pasfoto nodig? Met deze haarstijl kan het niet misgaan

Als jij een nieuwe pasfoto moet voor je rijbewijs, een paspoort of id-kaart, dan zal je toch echt eerst ff langs de fotograaf moeten voor die vreselijke pasfoto. Je mag niet lachen, je oren moeten zichtbaar zijn en je moet recht in de camera kijken, je kan het wel raden, dit levert niet de beste foto op. Jammer genoeg loop je dan ook bijna altijd teleurgesteld de winkel uit met een foto die voor minstens tien jaar lang meegaat. Gelukkig hebben wij een haarstijl gevonden die perfect is voor pasfoto’s. Dan zit je haar in ieder geval goed!

De sleek haarstijl

Als je geen simpele staart wil dragen en je haar ook niet achter je oor wil stoppen, dan is deze haarstijl perfect. Het eerste wat je hiervoor moet doen is je haar kammen en stijlen. Vergeet natuurlijk geen heat protection spray te gebruiken want we willen ons haar niet beschadigen of afbreken. Ook het gebruik van droogshampoo of volumepoeder is aan te raden voor wat meer structuur.

Vervolgens deel je je haar op in twee delen en haal je met een borstel de bobbels eruit om een strake staart te kunnen maken met de bovenste helft van je haar. De helft van je haar is dus opgestoken en de andere helft hangt los. De volgende stap is om gel in de bovenkant van je haar te smeren. Hierna kam je het door terwijl het bovenste deel van je haar nog in de staart zit, zo krijg je ook alle babyhaartjes strak naar achter. Als laatste stap maak je een nieuwe staart met de bovenste helft van je haar en kun je ervoor kiezen om dit in een hoog knotje te draaien of het in een staart te laten.

@haileygrace62

passport pic hairstyle #passportphoto #passportpic #passportphotomakeup #passporthair #GenshinImpact34 #straightenedmyhair #travel #greenscreen #ReadySetLift

♬ original sound – hailey🪷

Een iets andere twist

Je kunt de haarstijl nog afmaken met een flinke spray haarlak om het extra goed te laten zitten. Je kunt er ook net als Emma voor kiezen om je haar te krullen als het eenmaal strak naar achter is gestoken. Tot slot, kan een goede make-up look niet ontbreken. De gouden tips hiervoor: symmetrie en lift those brows!

@emma.esquivel

This is hot girl hair I’m obsessed #hair #hairstyle #hairtok #sleekponytail #sleekhair #passportphoto #waveshair #hairtutorial #halfuphalfdown #clawclip #clawcliphack #hairhack #greenscreen #easy #fyp #foryou #HowTo #itgirl

♬ just the 2 of us – sophi

Vet haar maar geen tijd om te wassen? Probeer deze toffe haarstijlen