Isis van Graas
Isis van Graas Love & Seks 29 feb 2020
Leestijd: 2 minuten

6 perfecte berichtjes om te sturen naar iemand die je hebt ontmoet aan de bar

Samen met je vriendinnen ga je iedere vrijdagavond op stap en komt genoeg leuke mensen tegen. Maar dit keer is het anders, want je had écht een connectie met die ene leukerd. Gelukkig heb je tijdens het flirten een telefoonnummer weten te bemachtigen. Maar nu begint het echte werk, want wat is hét perfecte berichtje om te sturen?

Flirten via WhatsApp gaat voor sommigen niet vanzelf en – toegegeven – het is een uitdaging. Om je een eindje op weg te helpen, hebben we de beste berichtjes voor je klaargezet.

De beste berichtjes

Tijdens jullie leuke avond vol met tequila shots en goede muziek hebben jullie wel een beetje gekletst, maar om erachter te komen of er echt een connectie is, daar moet je nuchter voor zijn. Met deze berichtjes val je niet met de deur in huis, maar kom je wel net zo interessant over als de avond daarvoor.

1. Lekker direct

Sommige mensen komen er zonder raar aangekeken te worden mee weg: direct zijn. Dat is soms ook maar de beste techniek en word vaak ook als humoristisch gezien. Dus hier gaan we: “Als je kan raden wat mijn favoriete restaurant is, neem ik je er mee naartoe.

2. Breng je smooth kant naar voren

Niet alleen mannen maar juist ook vrouwen zijn goed in een flirty kant te laten zien. Haal alles uit de kast en probeer iets als, “Ik heb even zitten denken en kan maar geen goede manier vinden om iemand mee uit te vragen, heb jij nog ideeën?

3. Inside joke

Tijdens jullie avond uit is er vast hier en daar een grapje gemaakt. Gebruik deze grap om samen met hem nog even te nagenieten van de avond, en je bent binnen. Simpel als wat.

4. Houd het simpel

Nog een simpele truc, houd het simpel. Denk aan, “Hey, (naam) van gisteravond hier! Zou je het leuk vinden om binnenkort wat gezelligs te doen?” Een kind kan de was doen, toch?

5. Geef een compliment

Wat altijd een goede manier is om met mensen in contact te komen, is een subtiel compliment geven. Je hebt vast nog precies in je hoofd wat hij of zij de vorige avond droeg of hoe het haar zat. En eerlijk, iedereen is gevoelig voor complimentjes.

6. Stuur een uitnodiging

Heb je zin in een fling en ben je wel toe aan intimiteit? Dan kan je jullie date ook thuis doorbrengen. Ga samen koken en geniet van een lekkere fles wijn. Zo vraag je jouw nieuwe date niet mee ergens naartoe, maar breng je hem of haar juist naar je toe.

Misschien vind je dit ook leuk: