Isis van Graas
Isis van Graas Beauty en Style 28 feb 2020
Leestijd: 3 minuten

Dit zijn de leukste geheime plekken om een tattoo te laten zetten

Ook al heb je al een paar kunstwerken op je lichaam staan, er is altijd wel plek voor eentje meer. Heb je dit keer zin in een mooie tattoo, maar op een plek waar niet iedereen het kan zien? Dit zijn de vijf geheime tattoo plekken waar je makkelijk nog een mooi plaatje kan laten zetten.

Hier is je wekelijkse portie tattoo-inspiratie weer. Dit keer kijken we eens goed naar kleine tattoo’s en er zit weer heel wat moois bij.

De beste plekken voor een geheime tattoo

Een tattoo achter op je nek kun je makkelijk verbergen door je haren lekker los te laten hangen en ook aan de zijkant van je ribben ziet niet iedereen je nieuwe tattoo. Klinkt dit als muziek in de oren? Dan heb je geluk, want we hebben de beste ‘geheime’ plekken op een rij gezet.

1. Onder je oksel

En dan bedoelen we natuurlijk niet precies onder je oksel, maar aan de zijkant van je lichaam rondom je ribben. Dit is een prachtige plek om een stoer of juist sierlijke tattoo te laten zetten.

2. Onder de boobies

Een tattoo onder je borsten zie je de laatste tijd vaak terug. Of eigenlijk zie je ze juist niet, en dat is wat de tattoo zo bijzonder maakt. Één ding is zeker: wij zijn verliefd.

3. In je oor

Is het een piercing? Is het een moedervlek? Nee, dat is het niet. Het is een mini tattoo om een extra touch aan je oor te geven, naast de leuke oorbellen die je altijd al draagt.
https://www.instagram.com/yokoykitotattoo/?utm_source=ig_embed

4. Onder je voet

Dit lijkt misschien een rare plek, maar we zijn verbaasd hoeveel mensen hier een tattoo laten zetten. Dit is wél een erg pijnlijke plek voor een plaatje, maar als je écht niet wilt dat iemand je tattoo zomaar ziet, dan is dit de juiste plek.

5. In je nek

Een van de meest stijlvolle en subtiele plekken om een kunstwerk te laten zetten, is in je nek. Er zijn talloze tekeningen die prachtig staan in je nek. Het enige wat je nog hoeft te doen is er eentje uitzoeken. Welke kies jij?

Misschien vind je dit ook leuk: