Isis van Graas
Isis van Graas Love & Seks 25 feb 2020
Leestijd: 2 minuten

Deze 4 sterrenbeelden zijn perfect om te daten als je zin hebt in een fling

Een date draait niet altijd uit op een relatie. Vaker niet dan wel. Maar dat is oké, want het single leven bestaat uit veel goede en slechtere dates. Heb je geen zin in een relatie, maar ben je wel klaar om te daten? Deze sterrenbeelden staan paraat om jouw perfecte fling te worden.

Omdat ieder sterrenbeeld andere karaktereigenschappen heeft, is het goed om te weten wie er nu eigenlijk geschikt is voor een low-key date-situatie. Lees hieronder wat je ervan kunt verwachten.

Sterrenbeelden daten

Inn date-wereld kan het woord ‘chill’ nogal verwarrend overkomen. Is diegene wel of niet geïnteresseerd en gaat je date er wel of juist geen moeite in stoppen? Als je fan bent van een fling, in plaats van een serieuze relatie, dan kan je het best op zoek gaan naar deze sterrenbeelden.

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Mensen met het sterrenbeeld Vissen worden vaak gezien als intuïtief en empatisch. Ze houden ervan om hun lover veel aandacht te geven en laten dat maar graag genoeg zien. Heb je zin in een date waar jullie veel kunnen lachen en vooral kunnen chillen? Dan kunnen we stellen dat Vissen zeker een goede optie zijn.

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Wat mensen met het sterrenbeeld Weegschaal op de been houdt, is harmonie en genot. Vrijheid staat in een relatie met Weegschaal centraal, want iedereen moet zich vrij voelen om te doen wat hij of zij wil. Wat je kan verwachten van een fling met een Weegschaal? Veel emotionele support en motivatie zonder verplichtingen, maar wel zolang jij dat ook terug geeft.

Stier (20 april t/m 20 mei)

Mensen met het sterrenbeeld Stier hebben het woord ‘chill’ uitgevonden. Ze willen niets liever dan leven zonder verwachtingen, maar wel samen met een partner genieten van het leven. Ze houden niet van drama, zolang je ze niet beledigd, want dan komt de koppige kant naar boven.

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

De voornaamste kwaliteit van mensen met het sterrenbeeld Waterman, is de zelfstandigheid. Ze hebben niemand nodig en met hun intelligentie willen ze dat maar wát graag duidelijk maken. Wanneer je date met een Waterman ga je waarschijnlijk verstelt staan van de flexibiliteit en de hekel die ze hebben aan oordelen.

Misschien vind je dit ook leuk: