Gina Koninkx
Gina Koninkx Love & Seks 19 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Spicy! Waarom vrouwen die van pittig eten houden ook beter zijn in bed

Wat jou betreft zit er nooit genoeg Tabasco in het eten. Hoe pittiger, hoe beter. En datzelfde geldt natuurlijk in de slaapkamer. Oelala. Vrouwen die van pittig eten houden, zijn namelijk ook nog eens behoorlijk pittig tussen de lakens.

Is jouw bedpartner hier wel tegenop gewassen?

Vrouwen die van pittig eten houden zijn beter in bed

Neem dit artikel lekker met een korreltje zout (in plaats van peper) als je niet van pittig eten houdt *knipoog*.

1. You like things hot

Mensen die van pittig houden, houden ervan als alles lekker pittig is. Een pittig karakter is namens minstens zo welkom als voldoende pepers in de chili con carne. Daarnaast vind je het ook heerlijk als het buiten bloedheet is en ook in de slaapkamer ben jij niet vies van steamy hot sex. Touché.

2. Je bent zelf ook hot

Net zoals baasjes een huisdieren kiezen wat op ze lijkt, eet jij dingen waar je zelf op lijkt. Spicy pepers zijn in dit geval dus synoniem voor jouw prachtige uiterlijk: hot.

3. Je eet pittig met voorbedachte raden

Want hoe meer Tabasco jij in het eten gooit, hoe warmer je bedpartner het krijgt. En hoe warmer je bedpartner het krijgt, hoe sneller die kleding uitgaat. Wat een ontzettend slimme gedachte van jou.

4. Je bent kerngezond

Wist je al dat het eten van pittig eten ontzettend goed is voor je lichaam? In pittig eten zit namelijk het stofje capsaïcine. Dit voorkomt dat eten gaat bederven. En omdat jij zo gezond bent, heb je veel meer energie in de slaapkamer. Een echte win-winsituatie dus.

5. Je gaat ervan zweten

En dat zweten associeer jij maar met één ding natuurlijk: steamy sex in de slaapkamer. Zodra jij een pepertje in je mik hebt gegooid begin je te zweten en krijg je zin in seks met je lief.

Dit zijn de 10 meest gegoogelde vragen over seks én de antwoorden!