Emma Toussain
Emma Toussain Reality 19 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

‘Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw’ is vanaf déze datum te zien

Niemand minder dan de felbegeerde realityster Harrie Snijders betreedt de datingmarkt en pakt het dit keer iets serieuzer aan. De DJ, en voor sommigen ook wel bekend als ‘Harrie de Hengst’, zoekt een liefje, maar dit keer zonder exen die plots de branding uit komen wandelen en roet in ‘t eten gooien. In de nieuwe dating-realityserie Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw waagt Harrie zich aan een serieuze zoektocht naar de ware liefde. >Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw is vanaf donderdag 11 augustus om 20:30 uur wekelijks te zien bij TLC en wekelijks vooruit te kijken op discovery+.

Van hengst naar hartendief

Maar liefst zestien dames doen een gooi naar HVK’s onvoorwaardelijke liefde in deze nieuwe datingshow die zich geheel afspeelt op… het kamp! En wie date met iemand op het kamp, date met het hele kamp… Daarom zijn ook Harrie’s oma, zus, moeder en vader allemaal van de partij en kijken mee over Harrie’s schouder om de juiste match voor hem te vinden. De laatste overgebleven drie dames moeten de familie van Harrie ook zien in te palmen. Dit onofficiële familie-panel bepaalt in de reizigers-cultuur namelijk wie er wel en niet wordt toegelaten op hun kamp.

Dream dates

Om ervoor te zorgen dat Snijders en de vrouwen elkaar in een relatief korte tijd toch goed leren kennen gaan de dames in groepsverband en individueel met Harrie op verschillende dates. Hierbij worden de dames als het ware ‘ondergedompeld’ in de reizigers-wereld van Harrie. Van racen tot zwoele massages en ook een helikoptervlucht staat op het programma! Harrie laat zijn dames zien hoe een gesetteld leven met hem er precies uit komt te zien.

Wie de tiara past…

Hoe gastvrij men ook is op het kamp, helaas kunnen niet alle vrouwen blijven en zijn er in de eerste dubbele aflevering van de datingserie maar liefst acht vrouwen die hun tiara’s af moeten doen en vriendelijk wordt verzocht huiswaarts te keren. Vervolgens is het elke aflevering maar zien wie de tiara-ceremonie van die avond ongeschonden verlaten… Af en toe wordt de spanning de dames dan ook even teveel en leidt dit tot nogal wat trammelant op het kamp.

Weet één van de dames dan eindelijk de beruchte hengst te temmen? Je ziet het in Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw vanaf donderdag 11 augustus om 20:30 uur wekelijks te zien bij TLC en wekelijks vooruit te kijken op discovery+.

Wacht ff: Harrie de Hengst komt misschien weer het water uit in Ex On The Beach Double Dutch