Redactie
Redactie Seks 1 jun 2022
Leestijd: 3 minuten

Dit zijn de 10 meest gegoogelde vragen over seks én de antwoorden!

Hoe fijn is het dat wij internet hebben om onze dringende vragen op te zoeken? Dat was vroeger toch een stuk lastiger. Als je een puber bent kan het soms helemaal handig zijn omdat sommige vragen echt té awkward zijn om in het echt te stellen. Toch googelt iedereen wel eens en dat is eigenlijk ook maar goed. Zo leer je nog eens wat.

10 meest gegoogelde vragen over seks

Klaar voor? Komen ze.

1. Waar zit de G-spot?

Dit blijft een lastige, want waar zít die G-spot? Het voelt als een ribbelig stukje huid, zo’n 5 centimeter diep in de vagina en ‘t zit aan de kant van je buik.

2. Hoe zorg je dat een vrouw klaarkomt?

Hier zijn meerdere antwoorden mogelijk. Het vrouwelijk orgasme blijft soms een mysterie en er komt heel wat bij kijken. Zo moet een vrouw vaak echt helemaal in ‘the mood’ zitten en is penetratie lang niet genoeg. Een vrouw moet écht gestimuleerd worden en dit kan wel eventjes duren. Ga je voor een quickie? Dan is de vrouw vaak nog niet eens opgewarmd. Duurt het bij jou ook even? Geen zorgen, de gemiddelde vrouw heeft echt minimaal een kwartier nodig om helemaal opgewonden te raken.

3. Kun je afkomen van herpes?

Er bestaan tabletten die de klachten van herpes kunnen verminderen. Maak meteen een afspraak bij je huisarts als je je niet goed voelt of twijfelt over je gezondheid.

4. Hoe kom je af van genitale wratten?

Ook hiervoor moet je naar de huisarts maar dit is meestal op te lossen met een speciale zalf.

5. Wat is ‘the clap?’

The Clap heet in het Nederlands ook wel een druiper. Dit is een ander woord voor de soa ‘gonorroe’ en het is vrij besmettelijk.

6. Hoe krijg je handmatig een grotere penis?

Uhhhhhhh.. ja. Voor alle mannen onder ons die dit willen weten; dit kan helaas niet. Er bestaan speciale ingrepen om dit voor elkaar te krijgen, maar zelf zal het je niet lukken.

7. Hoe meet je een penis?

Met je vingers? Een meetlint? Een liniaal? Geodriehoek?

8. Hoe oud moet je zijn om condooms te mogen kopen?

Iedereen mag condooms kopen! Maar als je jezelf afvraagt of je oud genoeg bent om condooms te kopen, denk dan ook nog even na over die seksuele daad. Overhaast niks. Komt vanzelf wel.

‘Te groot voor een condoom’? Onzin, bewijst deze hilarische video

9. Hoe steek je het mannelijk geslachtsdeel in het vrouwelijk geslachtsdeel?

Vooral belangrijk om te weten als die eerste keer eraan zit te komen. Je moet vooral zorgen dat beiden partijen ontspannen maar toch opgewonden zijn. De man moet een erectie hebben en de vrouw moet nat en ontspannen zijn. Dan gaat het het makkelijkst! Gaat het toch niet zo soepel de eerste keren? Geen zorgen, dit zal vanzelf beter gaan.

10. Hoe lang duurt sex?

Tsja.. ligt eraan hoe lang je zelf wilt dat het duurt 😜 Uit een onderzoek blijkt dat het gemiddeld 5,4 minuten duurt. Dus als je mensen hoort praten over ‘uuuuren’, dan klopt dit vaak niet met de realiteit.

Wil je weten: dit zijn dé meest gegoogelde vragen over haar in 2020