Emma Toussain
Emma Toussain Love & Seks 11 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

‘Te groot voor een condoom’? Onzin, bewijst deze hilarische video

Het komt menig vrouw vast bekend voor: de condoomsmoesjes. Ook als je niet in een relatie zit, maar weleens met een man het bed in duikt. De belangrijkste redenen die opgegeven worden zijn: ‘ik ben te groot voor een condoom’, of ‘het zit gewoon niet lekker’.

Maar denk maar zo: de vrouw bepaald. Altijd.

Condoom problemen

Dat mannen over het algemeen niet staan te springen om het gebruik van een condoom, is niet nieuw. Kleine disclaimer: we weten dat er ook heel veel mannen zijn die zonder problemen een condoom dragen en die hun mening nooit zullen opdringen.

Toch zou het helemaal geen vraagstuk moeten zijn… als de vrouw wil dat je als man een condoom omdoet tijdens de seks, dan valt er eigenlijk niet te discussiëren. Los van dat onbeschermde seks gezondheidsproblemen, zoals soa’s, met zich mee kan brengen, moet een vrouw altijd zelf kunnen beslissen over haar lichaam. Dit klinkt als een open deur, maar toch gebeurt het nog altijd dat vrouwen door een vervelende discussie of een opmerking geen nee durven zeggen.

Hilarische video

Artiest Ella Thorne deelt een hilarische video op haar Instagram, die voor eens en voor altijd alle smoesjes weet te ontkrachten. Ella, die met haar 18.000 volgers menig vrouw weet te inspireren met haar body positivity-posts, laat zien dat haar hele onderbeen in een condoom past. Jawel, je hoort het goed: haar héle onderbeen.

Ella kan rekenen op veel positieve reacties, zoals: ‘So much love for this 👏👏’, en ‘Now that is an important service announcement 👏😂 ‘, en als laatste willen veel volgers meer aandacht voor dit onderwerp: ‘This needs to be a trend’.

Elke situatie verschillend en zullen er best momenten zijn dat het omdoen van een condoom niet altijd even gemakkelijk gaat. Maar mocht je twijfelen aan de motieven van je bedpartner, weet dan dat deze video bestaat én dat je nooit hoeft mee te gaan in smoesjes als je dat zelf niet wil.