Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Beauty en Style 1 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Heb jij korte nagels? Deze 8 gellak-designs staan ontzettend leuk

We hebben niet allemaal sterke en lange nagels en ook niet iedereen heeft daar behoefte aan. Dit betekent wel dat we als we een manicure krijgen korte nagels hebben. Een bijzonder design of een mooie tip in een andere kleur staat het beste op lange nagels maar gelukkig zijn er genoeg mooie ontwerpen voor jouw korte nagels.

Nog ideeën nodig?

Gellak korte nagels

Gelmanicures op korte nagels zijn zo populair geworden omdat het een van de snelste manicures is om te krijgen en het gemakkelijkst te onderhouden. Ook zorgt gellak dat je korte nagels stevig worden en kunnen groeien. Ga voor een klassieke ronde vorm en één van deze designs.

1. Overloop

Ga voor een design op je nagels dat simpel, vrolijk en speels is. Geef elke nagel een andere tint in dezelfde kleurensoort om een ​​effect met een overloop van kleuren te creëren.

2. Classic red

Rood is sexy, romantisch, lief en gewoon heel mooi. Weet je even niet welke kleur je op je nagels wilt? Ga dan gewoon voor rood.

3. Glitters

Wil je gaan voor uitbundigere gellak? Dan wil je gaan voor een glitter of je dit nou op al je nagels doet of om-en-om, met dit design zal je opvallen.

4. French manicure

De french manicure is weer helemaal terug van weggeweest, maar nu in een aantal nieuwe varianten. Je kunt veel kleur of leuke designs gebruiken.

5. Halve maan gellak

Dit design is niet alleen leuk, maar ook praktisch. Je ziet namelijk niet dat je manicure uitgegroeid is. Je kan voor elke kleur gaan, van mat tot een leuk glittertje.

6. Swirls

De retro swirl is helemaal in. Het is een design die op elke lengte nagels gemaakt kan worden. Ga voor een fel kleurtje om een mooi contrast te maken.

7. Dambord op korte nagels

Een dambord patroon is een design dat zowel op nagels als in de huiskamer een trend is. Je kan voor verschillende kleuren gaan, maar het simpele beige met zwarte patroon is wel het mooiste.

8. Pastel regenboog

Pastelkleuren zijn mooi en simpel en als je voor een regenboog gaat kan je je korte nagels met gellak speels maken.

Trend alert: de French manicure is terug van weggeweest en we like it