Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity Beauty 3 mrt 2023
Leestijd: 1 minuut

Make-upartist Patrick Ta laat in deze video zien waarom je poeder onder je liquid beautyproducten wil gebruiken

We hebben allemaal een standaard riedeltje in ons hoofd als het gaat om make-up.. primer, foundation, concealer, blush en dan de boel afpoederen. Volgens make-upartist Patrick Ta is het juist de bedoeling dat je poeder gebruikt onder je liquid make-up, blush of contour. Huh?!

Het begon allemaal toen Patrick Ta de make-up deed van TikTokker Alix Earle. Hij vloog naar Miami om haar op te maken voor een video (en natuurlijk een avondje uit) en daar gebruikte hij een hele bijzondere techniek. Hij zorgt eerst voor een mooie contourbasis en poedert het daarna af met nog meer bronzer. Daarna ziet het er al prachtig uit, maar daarna gaat hij nóg een keer over de contour met een crème-variant om het een natuurlijke finish te geven. Niemand is namelijk helemaal mat en afgepoederd. ‘The skin in skinning’, zo noemt hij het. Laat de huid op een huid lijken, asjeblieft.

Bekijk de tweedelige make-uptutorial hier:

@patrickta

Im Moving In @alixearle Best Day Ever

♬ original sound – patrick ta

@patrickta

GRWUS To Go Out In Miami @alixearle @isabelagrutman @patricktabeauty

♬ original sound – patrick ta

TikTokker Jessi was geobsedeerd met deze truc en wilde het dan ook gelijk zelf uitproberen. Bekijk haar versie hieronder:

@jessi.lee

trying patrick ta’s makeup technique🤍 #patrickta #patricktabeauty #patricktatechnique #greenscreen

♬ original sound – jessi

Patrick zelf is onder de indruk van haar eindresltaat en reageert dan ook op haar video. Amazinggggg.

Patrick Ta producten kopen

Wil jij de producten van Patrick Ta bestellen? Dat kan gelukkig. Je kunt het natuurlijk ook kopen in de Sephora, maar wel alleen in Amerika. In Frankrijk (of een ander Europees land) verkopen ze het merk niet. Wel kan zijn contourkits en foundations kopen op Cult Beauty, die shippen wel naar Nederland vanuit Het Verenigd Koninkrijk. Goedkoop is het niet, maar de resultaten zijn prachtig. Een kleine investering in jezelf, zullen we maar zeggen.

De blauwe oogschaduw-trend is hot: durf jij het aan?