Anne Schwaighofer
Anne Schwaighofer Love & Seks 18 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

Quiz: zijn jullie meant to be of tóch niet? Met deze quiz kom je erachter hoe lang jij en je lover bij elkaar blijven

Aan de hand van de volgende vragen kun je erachter te komen of jullie meant to be zijn, net zo leven als Bonnie & Clyde of elkaar eigenlijk alleen leuk vinden voor even… Benieuwd? Met de volgende quiz ben je er zó achter. Twijfel niet en vul hem gewoon in.

Of je nu twijfels hebt of niet – dit is toch fijn om te weten.

Quiz: hoe lang blijven jij en je lover nog bij elkaar?

Het is altijd fijn om een beetje inzicht te krijgen in je relatie. Of het nu positief is of niet – dit zijn vragen die je jezelf vaker afvraagt. Hoe fijn is het als je gewoon een duidelijk antwoord krijgt. Doe de quiz.

Samen de kerstboom optuigen

Als je samen de kerstboom hebt opgetuigd dan kan je de quiz sowieso skippen, want dan zijn jullie meant to be. Het blijkt namelijk dat dit dé ultieme test is voor elk koppel. Ja, dat lees je goed. En nee, dit is niet wetenschappelijk onderlegd. Maar hé, als jullie het voor elkaar krijgen om de kerstboom mooi te maken zonder te ruziën, heeft jullie relatie heel wat potentie.

Vergelijk het optuigen van de kerstboom als een IKEA kast in elkaar zetten. Jullie hebben allebei een andere mening over hoe het zou moeten en hoe de kast eruit komt te zien. Hetzelfde geldt voor de boom. Als dit verder zonder slag of stoot gaat, heeft jullie relatie zeker kans van slagen. We zetten de verschillende redenen hieronder voor je op een rij:

  • Je weet hoe je moet samenwerken
  • Je leert om te werken onder druk
  • Je kunt tot tien tellen
  • Je moet goed kunnen communiceren
  • Je viert jullie successen

Voor meer en uitgebreidere informatie kan je dit artikel lezen of tóch de quiz doen – Waarom koppels die zonder ruzie samen de kerstboom opzetten meant to be zijn.