Britta van Aggele
Britta van Aggele Lifestyle 17 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

Via Rabobank Wrapped kan je precies zien waaraan en hoeveel geld je hebt uitgegeven in 2023

Spotify Wrapped lijkt met het jaar populairder te worden. Iedereen deelt graag waar zij dat jaar naar geluisterd hebben, maar wist je al dat je ook kunt zien waaraan en hoeveel geld je hebt uitgegeven in 2023?

Rabobank Wrapped is hier!

Rabobank Wrapped

Maak jij je al zorgen? Hoewel wij onze precieze uitgaves niet kunnen prijsgeven (lees: grootste uitgaves waren kleding en eten & drinken), is het wel leuk om dit zelf te bekijken. Rabobank komt dit jaar namelijk met Rabobank Wrapped, waarin jij wordt meegenomen door een jaar van uitgaves. Dit alles kan je vinden onder “inzicht”, maar wat krijg je precies te zien? Wij vertellen het je!

Als eerst krijg je te zien waar jij dit jaar het meeste geld aan hebt uitgegeven. Vervolgens zie je de top 5 categorieën waar jij je geld dit jaar aan kwijt bent geraakt en wat jouw grootste uitgave van het jaar was. Ook krijg je te zien hoeveel transacties je in totaal hebt gedaan, wat je totaal hebt uitgegeven en wat en precies binnenkwam dit jaar. En als laatst krijg je een uitgaven-type toegekend, wat bij ons de “stijlvolle smuller” is.

OMG: bij Lidl scoor je nu een dupe van de Dyson stofzuiger

Reacties

Gebruikers van Rabobank lijken echter niet te weten hoe ze zich na het krijgen deze informatie moeten voelen. Ze zijn vooral heel erg in shock. Zo schrijft een Rabobank-gebruiker op X: “Die rabobank wrapped heeft me echt ff goed wakker geschud. Wtf doe ik allemaal.”

Die rabobank wrapped heeft me echt ff goed wakker geschud. Wtf doe ik allemaal— Bilal (@Bilalogisch) December 13, 2023

Andere gebruikers schrijven: “Wie kwam er met het idee om een rabobank wrapped te doen dit is erg confronterend”, “Net mijn Rabobank wrapped gezien en moet nu even aan het zuurstof” en “Eén ding dat ik niet had hoeven zien op vrijdagavond is m’n Rabobank Wrapped.”

wie kwam er met het idee om een rabobank wrapped te doen dit is erg confronterend— kimberly (@mirageboca) December 13, 2023

Net mijn Rabobank wrapped gezien en moet nu even aan het zuurstof.— Daphne Cornelisse (@daphcornelisse) December 13, 2023

Eén ding dat ik niet had hoeven zien op vrijdagavond is m’n Rabobank Wrapped pic.twitter.com/LKletfFtqJ— Talitha (@talithaisik) December 15, 2023

Haha: deze woorden werden in 2023 het meest verkeerd uitgesproken

Durf jij te kijken?