Emma Toussain
Emma Toussain Reality 18 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

De eerste 5 afleveringen van ‘Winter Vol Liefde’ staan nu op Videoland: is het een overkill?

Deze winter komt RTL 4 voor het eerst met ‘Winter Vol Liefde’, van de makers van ‘B&B Vol Liefde’. Vijf singles hebben Nederland verlaten om hun dromen na te jagen in Oostenrijk, Noorwegen, Zweden en Zwitserland. Als makelaar, hoteleigenaar of wildernisgids leiden ze een heerlijk leven, maar dit willen ze graag delen met die ene speciale persoon die hun hart verwarmt.

En leuk nieuws: de eerste 5 afleveringen (!) zijn nu al te zien op Videoland!

Winter Vol Liefde

De eerste beelden van dit programma beloven een romantische reis door de koude wintermaanden, waar mogelijk liefde opbloeit te midden van sneeuwvlokken en knusse momenten. Een romantisch verhaal voor alle deelnemers? Laten we het hopen.

Voor één van de deelnemers komt er wel een hele bijzondere aanmelding binnen. De 29-jarige Saul leidt een luxeleven in Riederalp in Zwitserland. Hij runt een makelaarsbedrijf met zijn broers en geniet volop van het leven. Vanuit zijn prachtige appartement heeft hij uitzicht op de Matterhorn. Saul heeft een hechte band met zijn familie: hij heeft maar liefst vijf broers en ziet hen als zijn beste vrienden.

Toch mist hij de liefde en heeft hij zich opgegeven voor dit programma. Een knappe, succesvolle man? Veel dames zijn vast al helemaal verkocht. Maar toch is er één dame.. die zijn hoofd nu al op hol brengt. Positief of negatief..? Tjsa, dat is nog maar de vraag.

Je kunt het dus niu allemaal zien – wij weten wel wat we vanavond gaan doen.

Een overkill?

Voor alle B&B-fans is het fijn dat de ‘leegte’ nu gevuld wordt met meer content. Zo was afgelopen donderdag al ‘de aftrap’ te zien van het nieuwe seizoen dat volgend jaar pas te zien is, en nu kan je dus nu de winterversie bekijken.

Toch is niet iedereen enthousiast over de hoeveelheid ‘B&B’..

Wil je hebben: dit serum is knalroze én zorgt voor een goeie huid