Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 18 dec 2023
Leestijd: 1 minuut

Knappe Bridgerton-ster straalt in Fellow Travelers: kijkers zijn razend enthousiast

Jij kent de knappe Jonatahn Bailey vast als Lord Anthony, uit de hitserie Bridgerton. Daar verovert hij het hart van Kate Sharma – maar in zijn nieuwste rol gaat hij een heel ander soort affaire aan.

De serie is te zien op SkyShowtime.

Fellow Travelers

De Amerikaanse miniserie draait in om twee mannen die hun hele leven in de kast moeten blijven zitten – noodgedwongen. Het verhaal begint in 1952 als oorlogsveteraan Hawkins Fuller ( gespeeld door Matt Bomer) maakt carrière in Washington.

Hij staat op het punt om met senatorsdochter Lucy Smith (gespeeld door Allison Williams) te trouwen, maar brengt zijn vrije tijd het liefst met ander gezelschap door… mannen. Tim Laughlin (gespeeld door Jonathan Bailey) leert Fuller kennen en dan begint er een affaire – eentje waar ze niet van weg kunnen blijven.

Bekijk de trailer van de serie hieronder:

De reacties op de serie zijn lovend en vooral het optreden van Jonathan gaat niet onopgemerkt. Hij is kwetsbaar en speelt de rol zó goed dat mensen niet kunnen stoppen met kijken.

Hoe zit het met Jonathan en zijn liefdesleven?

Jonathan valt op mannen (sorry ladies) en geeft aan in een fijne relatie te zitten met een ‘lovely man’. “It’s not secret, but it’s private,” ,vertelt hij in een interview aan Evening Standard.

TikTok-moeders maken het beste toetje ooit van McDonald’s softijsjes