Emma Toussain
Emma Toussain Lifestyle 18 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Dingen kapot slaan voor de lol: waarom je een rage room wil bezoeken met vriendinnen

Soms is het leven zo… ARGGHHHRG. Frustrerend. Hoe lekker zou het zijn dat je dan gewoon even iets kapot kunt maken, zonder al te veel gevolgen? Dat is nou net waar rage rooms voor zijn. Je kunt dan een tijdslot boeken en dingen kapot slaan; denk aan koelkasten, borden, tv’s en nog meer.

Dingen kapot slaan voor de lol: waarom je een rage room wil bezoeken met vriendinnen

Zo’n rage room klinkt in eerste instantie iets wat veel mannen boeken.. dingen slopen zit vaak in hun natuur en vrouwen houden dingen liever netjes. Maar.. het is daar een gecontroleerde chaos. Je kunt betalen om dingen kapot te maken en het maakt niet uit hoe kapot het gaat.. het mag. Het voelt ook wat tegennatuurlijk, omdat je normaal alle spulletjes graag heel houdt.

Liever een wholesome uitje? Dan is dit misschien iets voor jou en je vriendinnen.

Waar boek je zo’n rage room?

Heel leuk en aardig zo’n kamer waar je alles kapot kunt maken, maar waar kan je dat in hemelsnaam doen? Wij zetten een aantal plekken op een rij zodat jij er zelf eentje uit kunt kiezen. Echt heel leuk voor een volgend bedrijfsuitje, bachelor party of gewoon als je zelf wat woede kwijt moet.

1. Meppen in Meppel

Op de website van Warrior Events kan je een rage room boeken – deze ligt in een verlaten school in Meppel. Je kunt dan ongegeneerd dingen kapot slaan met je vrienden of collega’s.

2.Vijfhuizen worden vierhuizen

In Vijfhuizen kan je ook car smash doen in plaats van een rage room, dan kan je autoruiten kapot slaan.

3. Slopen in Breda

In Breda heb je ook een rage room (of het heet smash room daar, kan ook) waar jij met een hele groep mensen lekker kunt SLOPEN!

4. Geen (A)Gent in de buurt

Ook bij onze zuiderburen heb je rage rooms dus mocht je in België wonen kan je daar ook even lekker losgaan met de knuppel.. In Gent, om duidelijk te zijn. Rage room Wreck It is daar een ware hit.

Zo worden alle jongens verliefd op je deze zomer, volgens The Summer I Turned Pretty