Emma Toussain
Emma Toussain Beauty en Style 4 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Dit is de realistische skincare-routine van Euphoria’s Sydney Sweeney

Sommigen Hollywood-sterren hebben ‘t allemaal: een goede carrière, een fijn liefdesleven, een knap koppie én een gave huid. Het is dan ook des te fijner als zo’n succesvolle actrice open is over haar probleemhuid en over welke producten zij gebruikt. Euphoria’s Sydney Sweeney is er zo eentje. Getalenteerd, knap maar wel last van een lastige gecombineerde huid. Hoe doet zij dat tijdens ‘t filmen? En welke producten gebruikt zij?

Ze vertelt het allemaal.

Sydney Sweeney

De vierentwintigjarige en zeer talentvolle Sweeney is momenteel Hollywood aan het veroveren. Ze is voornamelijk bekend door haar grote rol als Cassie Howard in de hitserie Euphoria. Ook werkt ze aan meerdere films en we weten ‘t zeker: we gaan nog veel van haar zien. Ook is ze hartstikke knap en je zou niet denken dat ook zij last heeft van onzekerheden. Toch is het zo en in Vogue Beauty Secrets vertelt ze er alles over. Ze geeft aan een hele lastige en gecombineerde huid te hebben. Ook zegt ze dat ze een exfoliant én gel cleanser moet mixen en gebruiken voordat make-up op haar huid blijft ‘zitten’. Ook Syndey kan niet zomaar elk product gebruiken en het heeft dan ook lang geduurd voordat ze de perfecte cleaner had gevonden.

Na het wassen van haar gezicht gebruikt ze een serum. Een oude bekende, want het gaat hier om een serum van het merk The Ordinary. En laat dit nou net een goedkoop serum zijn, dat jij gewoon in Nederland kan kopen. Wil jij ‘m proberen? Kijk dan hier.

Huidproblemen

Sydney vertelt dat ze tijdens haar puberjaren erg last had van cystische acne en dat het zelfs zo erg was dat ze niet naar school durfde. Inmiddels heeft ze een aantal goede en passende producten verzameld die er voor zorgen dat ze geen extra break-outs krijgt. Het leuke aan de video is dat Sydney ook een aantal hele betaalbare producten gebruikt.

Bekijk de hele video hieronder:

Deze budgetvriendelijke producten gebruikt ze

Het leuke aan de video is dat Sydney ook een aantal hele betaalbare producten gebruikt. Dat betekent dat jij dit ook thuis kunt uitproberen! Om het makkelijker te maken zetten we deze items op een rijtje.

The Ordinary Serum € 8,95

Sydney Sweeney skincare routine
Bron: Douglas

Embyolisse Lait Crème Concentre € 10,14

Sydney Sweeney skincare routine
Bron: Douglas

Burt’s Bees Lipbalm € 3,25

Sydney Sweeney skincare routine
Bron: Douglas

Maybelline Lash Sensational Sky High € 19,18

Sydney Sweeney skincare routine
Bron: Douglas

Clarins Natural Lip Perfector Lip Gloss € 19,38

Sydney Sweeney skincare routine
Bron: Douglas

15 wilde ‘Euphoria’-feiten die zelfs de grootste fans niet weten