Gina Koninkx
Gina Koninkx Love & Seks 23 apr 2020
Leestijd: 2 minuten

Waarom iedere vrouw naast haar relatie óók nog een beste vriend nodig heeft

Of je je beste vriend nou vóór of tijdens je relatie met je lover leerde kennen maakt niet uit. Hij is belangrijk voor je. Er zijn tientallen redenen te bedenken waarom hij belangrijk voor je is en jij niet zonder je beste vriend kan. Toch vinden niet alle mannen het fijn als hun vriendinnetje een beste vriend heeft. Jammer dan.

Hoewel jij dol bent op je vriendje heb je ook nog een beste vriend. Hij steunt je door dik en dun en is voor jou misschien wel net zo belangrijk als je lover. Niks om je voor te schamen want eigenlijk zou iedere vrouw naast haar liefje ook nog een beste vriend moeten hebben en dit is waarom.

1. Je beste vriend is als je broer

Je kent je beste vriend al mega lang. Zo lang dat hij eigenlijk familie voor je is. Hij had zo je broertje kunnen zijn en als jij geen broertje hebt is het extra fijn als zo iemand je beschermt en altijd bereikbaar is als je hem nodig hebt. Ahhh dat is toch onvervangbaar?!

2. Je gaat beter met jongens dan met meiden

Niet alle vrouwen kunnen het goed vinden met vrouwen. Als jij je altijd al fijner hebt gevoeld tussen de mannen is het niet zo raar dat je meer beste vrienden dan beste vriendinnen hebt. Jullie hebben nooit gezeik en liggen wat betreft alles op dezelfde lijn. Een super basis voor een goede vriendschap.

3. Je hebt hem niet per se gefriendzoned

Veel mannen denken dat als jij bevriend bent met een man jij hem de friendzone in hebt gepusht want een man die niets van een mooie vrouw wil zoals jij, dat bestaat niet. Niks van waar want écht niet elke vriendschap is daarop gebaseerd. Vrouwen kunnen gewoon bevriend zijn met mannen zonder dat je daar wat achter hoeft te zoeken.

4. Je bent altijd al met hem bevriend geweest

En tussen jullie vriendschap kan geen nieuw vriendje komen. Je beste vriend is degene die er voor je was in de meest donkere dagen en dat is veel meer waard dan een vriendje dat boos wordt om het feit dat jij ook een beste vriend hebt. Dat is nooit een reden om je beste vriend de rug toe te keren.

5. Je deelt heel veel met je beste vriend

Omdat jouw beste vriend er altijd voor je is geweest delen jullie waanzinnig veel herinneringen. Die herinneringen moet je koesteren want vriendschap is voor altijd en liefde is soms voor maar even.

Lees ook: 13 verschillen tussen daten met een jongen én daten met een man