Demi Rutten
Demi Rutten Life 22 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Wil je zien: de remake van de horrorfilm Wrong Turn

Misschien ken je het nog van vroeger, die films over kannibalen die je stiekem keek omdat je er nog veel te jong voor was. Dan hebben we goed nieuws voor je, er komt namelijk een remake van de film Wrong Turn uit en die wil je zien.

Je moet natuurlijk wel tegen een beetje bloed en ingewanden kunnen, we waarschuwen je vast. 😉

Remake van horrorfilm Wrong Turn

Het zal niet iedereens cup of tea zijn, maar wij houden wel van een goede horrorfilm op zijn tijd. Voor de slasher-variant moet je alleen wel een sterke maag hebben. Heb jij die? Dan komt de perfecte film voor jou binnenkort uit.

Vroeger had je de horrorfilm-reeks The Wrong Turn. Deze films gingen over een groep kannibalen die diep in het bos leefde en zich voedde met onschuldige toeristen. Super creepy natuurlijk, maar ook veel te grappig. Vooral de scene waarin een siliconen boob-implantaat bleef hangen aan een pijl en de kannibaal niet wist wat hij ermee aan moest gaf ons buikpijn van het lachen.

Nieuwe versie

De originele film uit 2003 over deze kannibalen krijgt een remake met dezelfde naam. De film zal het verhaal vertellen in een moderner jasje en gaat wat dieper in op het verhaal. De nieuwe film krijgt ook wel de alternatieve naam Wrong Turn: The Foundation. Ze gaan dus iets meer in op het verhaal van de kannibalen en het waarom van hun bestaan.

Wrong Turn komt op 25 maart in de biosscoop (als die dan weer open zijn natuurlijk). Eén alternatieve manier voor de release is nog niet bekend. Tot die tijd kun je trailer alvast bekijken hieronder om te zien of je het aandurft.

Meer om te kijken