Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Beauty en Style 2 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Rihanna’s nieuwe kapsel zorgt ervoor dat wij nu ook een pony willen

De kappers zijn weer open. Ons kan je niet gelukkiger maken. Nu alleen nog wat inspiratie zoeken voor de eerstvolgende knipbeurt. Say no more, Rihanna haar nieuwe pre-spring kapsel is namelijk precies wat je zoekt.

Op Instagram deelde de zangeres wat beelden van een fotoshoot in lingerie voor haar eigen label Savage x Fenty en daar zagen we haar nieuwe coupe met pony.

Rihanna’s nieuwe kapsel met pony

Rihanna’s nieuwe look doet ons denken aan de jaren ’70. Haarstylist Yusef heeft het haar van de powervrouw voor de fotoshoot gestyled met extra lange lokken en een lange pony. En hoe kan het ook anders, Rihanna rockt het kapsel. Nu willen wij ook een pony.\

Op de foto’s waar we de look voor het eerst zien draagt Rihanna een lingerieset en bijpassende kimono van haar lijn. Het kapsel maakt de look helemaal compleet.

Nostalgie

Het kapsel is een knap staaltje kunst, aangezien RIhanna niet heel lang geleden werd gespot met een matje. De lange lokken zijn dus waarschijnlijk een pruik of extensions, maar who cares? Het doet ons denken aan de tijd waarin Rihanna bekend stond om haar lange haren met een dikke, volle pony.

Is er iets wat deze vrouw niet kan hebben? Ze heeft elke kleur en haarstijl al wel gehad: van een bob tot een matje en alles lijkt bij haar te passen. Wij weten in elk geval wat we door moeten geven aan de kapper als we weer mogen. Thanks Rihanna.

En da’s nog niet alles. We zijn namelijk niet alleen maar obsessed met de vele kapsels die Rihanna kan hebben. Wat dacht je van haar huid? Als je het over een stralende huid hebt, heb je het over die van RiRi. Laat de make-up artist van Rihanna ons nou net uit de brand helpen: hij vertelt hier hét geheim van haar stralende huid.