Demi Rutten
Demi Rutten Life 2 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Jeugdsentiment: er komt een reboot van de Nickelodeon-serie iCarly

Gibbeeeeeeey. We weten niet van jullie, maar iCarly was dé serie die we keken in onze vroege tienerjaren. Als we er zo op terugkijken, waren Carly en Sam de eerste die een eigen YouTube-kanaal begonnen. Influencers van het eerste uur dus. Voor de echte fans hebben we goed nieuws: er komt een reboot van de serie. En ja, ook met de originele acteurs.

Dit kunnen we best kijken als twenty-something vrouw zonder ons te schamen toch?

De reboot van iCarly

Wij zijn vast niet de enige waarbij iCarly vroeger regelmatig aanstond. De serie was enorm populair op Nickelodeon en was van 2007 tot en met 2012 te zien op de zender. Zelfs One Direction heeft een rolletje gehad in iCarly toen ze nog aan het begin van hun carrière stonden (nog zo’n stukje jeugdsentiment).

We zijn nu heel wat jaren verder, maar dat betekent niet dat we minder blij zijn met het nieuws dat er een reboot komt van iCarly. Dit maakte de nieuwe streamingdienst Paramount+ bekend.

De serie zal Carly, Freddy en Spencer volgen in hun leven als volwassenen. Er is alleen één gemis in de reboot, want het karakter Sam komt niet terug. De actrice die de rol van Sam speelde, Jenette McCurdy, werkt namelijk niet mee aan de reboot.

Paramount+

Wanneer en of de reboot van iCarly te zien gaat zijn in Nederland, is nog niet bekend. De serie komt op de nieuwe streamingdienst Paramount+ te staan en of wij die in Nederland ook kunnen streamen is nog niet duidelijk.

Wij hopen natuurlijk dat er voor ons ook een manier komt om de serie te kijken. Wil je weer even in de mood komen met de originele serie? Je kunt alle seizoenen van iCarly kijken op Videoland.

Meer om te kijken