Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 6 feb 2021
Leestijd: 1 minuut

Een ringlight nodig? Dankzij deze hack van TikTok kost het je niks!

We kennen allemaal wel die perfecte foto’s met fantastisch licht, thanks to een ringlight. We weten óók dat je die kan scoren voor een habbekrats bij Ome Ali, maar er blijft nóg een manier te zijn om een ringlight te gebruiken. En die kost je helemaal niks.

Dankzij TikTok kwamen we deze geniale hack tegen. En eerlijk is eerlijk, wij vragen ons af waarom we dit al die tijd niet wisten.

TikTok-hack: DIY ringlight

Een ronde lamp die speciaal is ontworpen om je huid flawless te maken, harde schaduwen te verbergen en je ogen die ene speciale twinkel te geven. Een must als je goeie selfies wil maken, toffe TikTok-video’s wil opnemen of een vlogcarrière wil starten. Nu kan je natuurlijk eentje aanschaffen die je zo op je telefoon kan klikken, maar je kan ook kosteloos zélf een ringlight creëren.

Hoe dan? Nou, heel simpel. Je hebt alleen maar een laptop of televisie nodig waar je YouTube op kan openen, je zoekt naar ‘Ring Light’ en je vindt verschillende opties. Sommige filmpjes duren zelf 10 uur lang, dus begin maar met je vlogmarathon.

@dalaa_di

I was too lazy to go and get the ring light from my room #fyp #fypシ #fürdich #explorepage #اكسبلورر

♬ original sound – thtlighskin