Demi Rutten
Demi Rutten Life 6 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Oeh: deze sterrenbeelden kunnen rekenen op wat extra liefde in februari

De maand februari staat al bekend als liefdesmaand door Valentijnsdag, maar door de stand van de planeten staat Venus nu centraal van 1 tot en met 25 februari. Dat zegt je waarschijnlijk niks, maar wij leggen je haarfijn uit waarom dit voor extra liefde gaat zorgen voor de sterrenbeelden Tweeling, Weegschaal en Waterman.

Bereid je maar voor op fun dates en een geheime lover op Valentijnsdag!

Meer liefde door Venus

Venus is de planeet van de liefde. De afgelopen weken stond Venus in Steenbok, wat de liefde gedempt kan hebben omdat Steenbok wat serieuzere vibes kan afgeven. Sinds 1 februari is Venus verschoven naar Waterman, het sterrenbeeld van dit moment en dat is net op tijd voor Valentijnsdag. Waterman is een sociaal sterrenbeeld en zorgt er dus voor dat we meer openstaan voor nieuwe contacten en leuke dates. Who’s ready for some love?! Er zijn drie sterrenbeelden die extra gaan profiteren van Venus’ love energy. Je raadt het al, dat zijn Tweelingen, Weegschalen en Watermannen. Ben je een van deze sterrenbeelden? Dan staat februari voor jou in het teken van liefde!

Flirt erop los

Pas wel op dat je nu niet opzoek gaat naar iets serieus. Deze tijd is beter voor flirten, een fling of friends with benefits als dat je ligt. Heb je al een relatie? Gebruik deze maand dan om dingen met je partner weer wat nieuw leven in te blazen. Spice it up in de slaapkamer of probeer creatief te zijn met je Valentijnsdag date.

Vergeet je squad niet

Al dat flirten en daten is natuurlijk leuk, maar vergeet je vrienden niet tijdens deze maand. Venus is misschien de planeet van de liefde, maar het sterrenbeeld waterman hoort bij de social circle onder de sterrenbeelden. Dit maakt het ook de ultieme maand om wat extra liefde te stoppen in je vriendschappen.

Breng wat meer quality time door met je squad en laat ze zien hoeveel je ze waardeert. Probeer bijvoorbeeld samen dit vragenspel waardoor je elkaar nóg beter leert kennen. Mocht je hart gebroken worden, dan zijn zij ook degene die voor je klaarstaan.

Meer over sterrenbeelden