Renée
Renée Reizen 11 apr 2019
Leestijd: 3 minuten

Zin in een romantisch weekendje weg met je lover? Volg deze tips en het wordt het beste weekend ooit

Een weekend weg met je partner is een goede manier om nog closer te worden samen. Maar hoe plan je een fantastisch weekend waar niet alleen je lover, maar ook jij van onder de indruk bent? Beautify helpt je op weg.

Een weekend weg boeken is an sich natuurlijk geen moeilijke opgave. Maar als je het goed wil doen ben je wél even bezig. Daarom wil je deze nuttige tips zeker even doornemen.

Hoe plan je een romantisch weekend weg voor jou en je lief?

Laten we bij het begin beginnen. Bepaal eerst waar de reis naartoe gaat. Blijven jullie in Nederland, pakken jullie de auto naar België of Duitsland of wordt het een vliegvakantie? Zodra je dit voor jezelf hebt bepaald kun je beginnen met de reis.

1. Boek een Airbnb of luxe hotel

Het is een onwijs leuke ervaring om eens via Airbnb te boeken. Slaap je toch liever in een hotelkamer dan een appartement? Dan is Secret Escapes een goede plek om je overnachting te vinden. Hier krijg je super veel korting op de originele prijs, waardoor je geld overhoudt voor heerlijke eten en leuke uitstapjes.

2. Houd het een verrassing

Als je er helemaal voor gaat is het leuk om jullie bestemming voor het weekend weg geheim te houden. Maar je kunt natuurlijk altijd de plagende vriendin spelen door hints te geven. Stel, je gaat naar België. Haal dan alvast wafels in huis om je liefje lekker te maken. Zo kun je voor iedere plek een hint verzinnen.

Lees ook: Ha! Koppels die samen reizen blijven langer bij elkaar en hebben betere seks

3. Check de hotspots van je bestemming

Een goede meid is op alles voorbereid en een goede voorbereiding is het… Juist, je snapt het. Eén van de leukste dingen vóór het vertrek is uiteraard de voorpret. Zoek daarom alvast op wat de hotspots zijn, zodat je altijd de leukste plekjes vindt tijdens jullie weekend weg.

Omdat het in het weekend drukker is dan normaal is het aan te raden om alvast restaurant te reserveren. Zo weet je zeker dat jullie op een romantische plek gaan eten.

4. Koop alvast mooie kleding en lingerie

Wil je een romantisch weekend? Dan wil je je zelfverzekerd en de mooiste versie van jezelf voelen. Koop alvast leuke kleding en een mooi lingeriesetje om je lover te verrassen. Heb je genoeg in huis? Dan kun je even in de kast kijken welke items je met elkaar gaat combineren. Vergeet niet om je mooiste kleding uit te zoeken voor jullie etentjes, zodat jullie letterlijk alleen nog oog hebben voor elkaar.

5. Maak de kamer extra romantisch

Bij een boeking is het regelmatig een optie om iets toe te voegen. Is het niet het geval en moet je zelf de rozenblaadjes neerleggen? Dan wil je zeker waxinelichtjes en een aansteker meenemen. Neem een bruisbal mee voor in bad, de massageolie voor een massage en je bent tot in de puntjes voorbereid.

6. Schrijf een kaartje

Is er iemand op de wereld die niet van een handgeschreven kaart houdt? We kunnen het bijna niet voorstellen. Om je partner compleet in de watten te leggen en weer zo verliefd te maken als in het begin is dit de beste optie. Schrijf vanuit je hart mooie woorden op. Succes gegarandeerd.