Redactie
Redactie Confession 7 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

Rowena (32): ‘Mijn vriend vindt mij een natural beauty, maar stiekem gebruik ik al 3 jaar botox en fillers’

Verhalen die je liever niet aan de grote klok wil hangen óf aan je eigen vriendinnen wil vertellen, terwijl het wel de hoogste tijd is om je hart te luchten. Say no more. In ‘Confessions’ lees je iedere week verhalen en gebeurtenissen die soms herkenbaar zijn, en soms ook niet. Maar een ding hebben wij allemaal gemeen: ieder van ons heeft wel eens iets meegemaakt of gedacht wat je liever niet openlijk uit. Omdat je denkt dat je de enige bent.

Deze week vertelt Rowena* over haar ‘geheim’.

Een klein beetje hulp

“Ik heb nu een jaar een hele fijne relatie. Ik kan er oprecht niks op aanmerken, mijn vriend is zo lief voor mij. Hij overlaadt mij ook met complimenten, omdat hij mij zo mooi vindt. Kan het beter? Niet echt, ik ben heel gelukkig. Eén dingetje knaagt wel aan mij, ik ben namelijk niet helemaal eerlijk tegen hem. Niet over enorme dingen, vind ik dan. Maar hij vind mij zo mooi en natuurlijk, alleen ben ik dat niet helemaal. Ik laat al drie jaar botox injecteren voor een wat strakker en frisser hoofd. Ik ben daar heel blij mee, en hij ongemerkt ook.”

Wanneer plan jij je afspraken dan?

“Hoe ik dat voor hem verberg? Dat is eigenlijk heel makkelijk. Hij is vaak in het buitenland voor werk en vaak plan ik mijn afpraken dan als hij drie dagen van huis is. Mocht ik dan een eventuele zwelling hebben, dan is het binnen drie dagen wel weg. Ik weet dat het niet netjes is om dingen te verzwijgen, maar het is meer dat ik het nog nooit heb gezegd. En het voelt nu een beetje als ‘te laat..’ en ook ben ik bang dat hij me anders gaat zien. Misschien vindt hij me onzeker of nep. Niet dat hij ooit zoiets gezegd heeft over anderen, maar ik ben daar bang voor. Omdat het verder zó goed gaat, wil ik dat ook niet riskeren..”

*De echte naam van Rowena is bekend bij de redactie.