Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love & Seks 3 nov 2015
Leestijd: 2 minuten

Samen bubbelen: 7 x waarom samen met hem in bad gaan zo genieten is

Badderen is bij heel veel vrouwen favoriet. Vaak vinden we het idee om er in te gaan leuker dan er daadwerkelijk uren in te zitten. Maar, als we dan met onze lover of scharrel een badmomentje hebben zijn we toch wel erg gelukkig. En terecht ook.

1. Je kan ongemerkt in slaap vallen

We weten hoe heerlijk het is om je ogen even dicht te doen als je in een warm bad ligt. Als je samen met hem bent hoef je niet bang te zijn dat je kopje onder gaat. Je kan heerlijk tegen zijn borst aanliggen en genieten van jullie moment samen in het warme water.

2. Goed excuus om champagne te drinken

Champagne en badderen gaan hand in hand. Een bad schreeuwt om een glaasje bubbels. Genoeg reden om die heerlijke fles champagne open te trekken. Zo zijn jullie niet alleen aan het genieten van het heerlijke warme water maar hebben jullie ook direct een borrel samen. Twee dingen waar we gewoonweg niet zonder kunnen.

3. Het is een quality time momentje

Jullie worden niet afgeleid door alle dingen die jullie de hele dag bezig houden. Denk aan je telefoon, laptop en tv. Als je namelijk samen op de bank zit, is vast een van jullie geneigd om toch nog even een mailtje of een WhatsAppje te beantwoorden. Jullie hebben in bad deze mogelijkheid bijna niet waardoor je écht even samen bent. Vergeet niet dat kwaliteit boven kwantiteit gaat.

4. Hij kan je haren wassen

We worden allemaal een beetje lui van badderen door de warmte en daarom is het wel erg fijn als iemand anders je haar wil wassen. We vinden namelijk niets lekkerder dan zijn handen door ons haar. Helemaal als hij ons tegelijkertijd een hoofdmassage geeft. Het moment van ultieme ontspanning voor elke vrouw. En vergeet vooral niet hoe geliefd je je voelt.

5. Sexy time in bad

De daad zelf is iets wat soms een beetje lastig gaat maar al het andere kan perfect in bad. Bovendien zijn de omstandigheden perfect voor een beetje intimiteit. Jullie zijn naakt, warm en ontspannen. Er is niets opwindender dan zijn natte lichaam tegen het jouwe.

6. Het moment van decoratie

Je kan uitpakken met aardbeien, kaarsjes, gezellige geurstokjes, heerlijk badschuim en al het andere wat jij vindt horen bij een wellness avond in eigen badkamer. Zoals we weten genieten alle vrouwen van de voorpret en daarom ook van deze versiering. Op deze manier maak je er ook nog iets bijzonders van. Zeker weten dat je lover dit kan waarderen.

7. Jullie slapen lekkerder dan ooit

Door al het bovenstaande kan je bijna rekenen op de garantie dat jullie heerlijk slapen. Jullie gaan ontspannen, voldaan en knuffelig naar bed. Heerlijk om brandschoon in je net verschoonde bed te duiken. Jullie slapen allebei als een roos en worden wakker met een happy humeur. Een bad maakt je liefde écht hechter.

Écht waar, sprookjes komen uit

Liefde op het eerste gezicht bestaat echt. Klik op de foto om het te lezen: