Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Love & Seks 14 mei 2022
Leestijd: 3 minuten

4 seksstandjes waardoor je wél kan genieten van sexy time onder de douche

Seks onder de douche is een dingetje. Het ziet er in films altijd zo spannend en steamy uit maar in het echt is het vaker ongemakkelijk dan sexy. De tegels zijn glad, je hebt te weinig ruimte en het is vaak toch wat koud. Ook werkt het water niet bepaald als glijmiddel; de boel wordt eerder wat stroef. Toch blijft de douche een omgeving waar mensen graag seks hebben. Om seks onder de douche zo lekker en comfortabel mogelijk te maken geven je we graag wat tips.

Zo geniet jij wél onder de douche!

Seks onder de douche

Waarom vinden we seks onder de douche nou zo sexy? Seks onder de douche kan heel heet zijn omdat het een gevoel van urgentie heeft – je blijft natuurlijk niet een uur onder de douche – vooral als je huisgenoten hebt. Ook is het warme water ontspannend en sensueel. Je scharrel of vriend naakt en nat zien kan een enorme opwinding zijn. Daarnaast is water gewoon een dingetje; zoenen in de regen (thanks Notebook) blijft een beeld dat voor eeuwig vast zit in ons hoofd. De douche is the next best thing.

Tips

Voordat we ingaan op de seksstandjes geven we je wat tips voor veilige en fijne doucheseks. Koop een rubberen badmat voor de veiligheid, vermijd oliën die de tegels nog gladder maken en gebruik gewoon glijmiddel. Je kunt ook investeren in een voetstandaard zodat je nog meer standjes onder de douche kan proberen. Wanneer je lichaam oververhit raakt (wat zeker kan onder een hete douche), worden je spieren slap en kun je flauwvallen. Zorg er daarom altijd voor dat jouw knieën lichtjes gebogen staan zodat je jezelf beter kunt opvangen mocht het fout gaan. Stel.

Seksstandjes

1. Gebogen

Voor dit standje raden we toch echt die rubberen badmat aan. Jij en je partner moeten de voeten stevig op de mat neerzetten. Draai je lichaam weg van je partner en leun tegen de muur aan en steek je kont de lucht in! Je (seks)partner gaat achter je staan en houdt je polsen vast. Als jullie grip hebben gevonden kan hij ze weer loslaten.

Seks douche
Emily Schiff-Slater voor Womeshealthmag

2. Upstanding Citizen

Ook dit standje is op eigen risico en daarom is die rubberen badmat echt een aanrader. Je partner tilt je op en drukt je met je rug tegen de muur aan. Je kunt beide benen om het middel wikkelen of één voet op de grond neer te zetten voor stabiliteit.

Seks
Emily Schiff-Slater voor Womeshealthmag

3. De kombuis

Wie heeft gezegd dat seks op de vloer niet kan? Je partner gaat zitten met zijn armen achter zich en steunt daarop. Zet de straal op zijn lichaam (niet zijn gezicht of geslachtsdeel, dat is niet zo prettig). Ga met je rug naar hem toe op hem zitten. Doe rustig aan, een badkamervloer is immers hard.

Seks
Emily Schiff-Slater voor Womeshealthmag

4. Kruiwagentje

Wil je voor iets gewaagders gaan? Dan kun je de kruiwagenpositie proberen. Twee tips: gebruik die rubberen badmat! En zorg dat er geen waterstraal op jouw hoofd gericht staat. Ga op handen en voeten staan ​​en laat je partner je bij je bekken optillen. Wikkel vervolgens je dijen om hun middel voor ondersteuning. Pas wel op.. de douche blijft een ietwat gevaarlijke omgeving.

seksstandje
Emily Schiff-Slater voor Womeshealthmag

Welk standje ga jij dit weekend proberen?

5 stille seksstandjes voor als je met huisgenoten woont