Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Seks 8 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

5 stille seksstandjes voor als je met huisgenoten woont

Je bent net bezig met sexy time wanneer je voetstappen op de trap hoort en door de muren heen hoor je je huisgenoten pratend de trap op komen. Stoppen wil je natuurlijk niet, maar het is ook wat ongemakkelijk als je huisgenoten je horen. Gelukkig zijn er een aantal seksstandjes die je in alle stilte kunt doen.

Wij zetten ze voor je op een rijtje.

Stille seksstandjes

Seks hebben in stilte vind je misschien wat saai of ongemakkelijk. Maar hierdoor zal je wel meer oogcontact hebben, zal je meer met je lichaamstaal laten zien wat je wilt en wordt de seks spannender. Met deze standjes kun je in alle stilte seks hebben.

Lepeltje-lepeltje

Ga op je zij liggen met je rug naar je partner toe, je partner ligt op zijn zij met zijn buik naar jouw rug toe. Kantel je knie een stukje omhoog zodat je een opening creëert voor je (bed)partner. Deze positie zorgt voor rustige en stille seks. Wat werkt aan dit standje, is dat de handen van de man vrij zijn zodat hij jou nog overal kan aanraken.

Luie man seksstandje

De man gaat bij dit seksstandje met gestrekte benen tegen de muur of het hoofdeinde van het bed zitten. Ga met je rechtervoet aan de rechterkant van zijn been staan en met je linkervoet aan de linkerkant van zijn been. laat jezelf langzaam zakken en houd je voeten plat op het bed of aanrecht, wat je maar wilt. In deze beweging zitten minimale bewegingen, waardoor het niet veel geluid maakt. Ook zorgt het vele oogcontact dat je met elkaar hebt ervoor dat je je focust op het stilhouden tijdens de seks.

Gehurkt knielen

Bij dit seksstandje gaat de man op zijn knieën zitten en ga jij op je (bed)partner zitten. Houd zijn schouders vast om balans te houden. Dit standje is heel intiem en zorgt voor rustige bewegingen. Omdat jullie dicht bij elkaar zijn, kunnen jullie dingen tegen elkaar zeggen zonder dat je huisgenoten mee kunnen genieten.

Face off

De man zit op het bed met zijn voeten op de grond, jij gaat op je (bed)partner zitten met je gezicht naar zijn gezicht. Dit standje zorgt voor weinig geluid en maximale beweging. Ook is dit standje intiem door het oogcontact wat je (bed)partner en jij hebben.

Nog wat laatste tips, zorg dat je bed niet tegen de muur aanstaat en dat je je bed zo’n nu en dan smeert met olie. Anders maak je alsnog een hoop geluid.

Girls on top! 5 x seksstandjes voor als jij bovenop zit en de volledig controle wilt behouden