Gina Koninkx
Gina Koninkx Love & Seks 8 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

5 grappige dingen waar je nu pas achterkomt als je je lover hebt leren kennen in coronatijd

Hoewel het daten in coronatijd behoorlijk rampzalig (en vooral beperkt) kon zijn, hebben toch veel mensen hun nieuwe liefde gevonden in deze periode. Onder heel andere omstandigheden dan we waren gewend, bleek het toch mogelijk de speld in de hooiberg te vinden. Heel grappig dat nu je een relatie hebt én de tijden weer beter zijn er nog genoeg te ontdekken valt aan je partner.

Want zij die een relatie kregen in coronatijd kennen elkaar helemaal niet van feestjes en vakanties, maar van wandelingen in het park en etentjes aan huis. Genoeg te ontdekken dus nu de wereld weer open gaat.

Een relatie gekregen tijdens corona? Dan ga ja hier nog achterkomen

Je hebt er misschien nooit op die manier over nagedacht, maar je hebt je lief dus wel leren kennen in een uitzonderlijke periode. En nu we langzaam maar gestaag die periode achter ons laten, leer jij dus een heel andere kant kennen van je lover. Is jullie relatie daartegen bestand?

1. Hoe je partner is op festivals en feestjes

Want die waren er helemaal niet! Tenzij stiekem natuurlijk. Nu de clubs weer open zijn en er behoorlijk wat festivals op de planning staan, wordt het tijd jouw lief te kennen in dronken toestand bij de kluisjes. (S)let’s go!

2. Hoe je lover is in sociale situaties

Want meestal waren jullie op elkaar aangewezen. Nu de maatregelen zijn losgelaten, zijn ook vrijwel alle vormen van sociale situaties weer denkbaar. Zie jij je lover eindelijk in een grote groep. Hoe leuk!

3. Hoe hij of zij is met zijn opa en oma

Want als er kwetsbaren waren die in coronatijd vrijwel niet werden opgezocht, waren dat vaak onze opa’s en oma’s. En jij vindt het natuurlijk maar wat leuk om je lief met zijn of haar opa en oma te zien. Lief!

4. Relatie gekregen in coronatijd? Nu merk je pas hoe je partner is op reis

Want ook reisjes zaten er niet echt in. Nu dat weer kan, ga je meemaken of je partner zich ontpopt tot echte reisleider of juist alles aan jou overlaat. Enne.. zo’n vakantie kan jullie relatie zomaar eens een enorme boost geven.

5. Wat voor dates je lover écht had willen plannen

Want we moesten behoorlijk creatief zijn tijdens het daten. Van lawa’s (lange wandeligen) en kowa’s (korte wandelingen) met biba’s (bitterballen) en spebi’s (speciaal biertjes) tot een drankje doen met z’n twee op anderhalve meter afstand. De opties waren beperkt en nu krijgt jouw lover eindelijk de kans om te laten zien wat hij of zij écht in gedachten had om jouw hart te veroveren.