Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty en Style 15 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Sun-kissed blush is dé It-girl make-uptrend van aankomende zomer

Het zomerse weer is officieel begonnen en dat betekent dat er weer een hoop nieuwe trends gaan aankomen. Met dit zomerse weer heeft iedereen er namelijk zin in om er goed uit te zien. Dit betekent een nieuwe garderobe, een goede skincare-routine en nieuwe hack die je wilt proberen. De nieuwste make-uptrend van dit moment is sun-kissed blush en het gaat compleet viraal op TikTok.

Wij zijn obsessed.

Make-uptrends

Je hoeft maar even op social media rond te scrollen om de nieuwste trends tegen te komen. Het maakt niet uit of je iets zoekt op het gebied van mode, make-up of skincare: op TikTok en Instagram is het allemaal te vinden. Zo was iedereen compleet obsessed met de ‘Milky blonde’ haarkleurtrend en iedereen is te zien met de liquid neuscorrectie die viraal gaat op TikTok.

Nu het weer buiten naar hogere temperaturen stijgt krijgen wij alweer helemaal zin in de zomervakantie. Als je op vakantie gaat naar een zonnig land heb je vaak na flink wat zonnen die heerlijke blos op je wangen. Toch is er ook nog een andere manier waarop je aan die gezonde blos op je gezicht kan komen en dat is met de sun-kissed blush make-uptrend.

Sun-kissed blush

Er is altijd ruimte voor een nieuwe trend en geloof ons: deze wil je direct gaan uitproberen. Sun-kissed blush is namelijk dé It-girl make-uptrend van deze zomer en we gaan hem dan ook overal zien. Deze trend is namelijk niet alleen prachtig, maar geeft je ook een heel frisse en natuurlijke uitstraling. Niet zo gek dus dat celebrities als Hailey Bieber en Addison Rae met deze trend zijn gespot.

Het enige waar je rekening mee moet houden bij deze look is de kleur van de blush en waar je het precies plaatst. Voor deze make-uptrend kan je het beste gebruik maken van een warme roze tint om een zo natuurlijk mogelijk effect te krijgen. Ook breng je deze sun-kissed blush niet op je jukbeenderen aan, maar op de plekken waar je van nature verbrand. Zo creëer je echt die zomerse blos met make-up.

@zoekimkenealy

Sunkissed blush. I legit am obsessed with the way this came out gotta have a heavy hand😫 #sunkissedmakeup #nomakeupmakeup #naturalblush

♬ Sazed – STRFKR

Wij gaan deze trend aankomende zomer zeker uitproberen.