Gina Koninkx
Gina Koninkx Nieuws 21 apr 2018
Leestijd: 3 minuten

Oelala! Dit zijn 6 seksfantasieën die iedere man heeft

Vrouwen hebben fantasieën, en mannen hebben fantasieën. Soms lijken ze op elkaar, soms ook absoluut niet. Heb jij altijd al willen weten waar mannen écht over fantaseren? Wij hebben het even voor je uitgezocht. En mannen, ontkennen heeft geen zin.

1. Dominant zijn in bed

Mannen willen graag een keer heel dominant zijn in bed, en van hem mag dat er best wel een beetje kinky aan toe gaan. Hij zou een vrouw graag willen blinddoeken en zelf aan zet zijn.

Niet geheel toevallig is een van de meest voorkomende fantasieën van vrouwen om gedomineerd te worden in bed. En zeg nou zelf, we hunkeren allemaal wel eens naar een nachtje met Christian Grey. Een dominante man straalt zelfverzekerdheid uit en weet wat hij wil met jou. En dat vinden wij vrouwen stiekem best wel opwindend.

2. Een trio hebben

Het is de meest gewilde trofee onder mannen en ze dromen hier al-le-maal wel eens over. Ze zouden zich de koning te rijk voelen om met twee mooie vrouwen in bed te liggen. Want dat betekent extra veel aandacht voor zijn jongeheer.

Alleen al het beeld van twee zoenende vrouwen kan hem opwinden. En ja, sommige mannen dromen ook van een trio met één vrouw en één man erbij. In fantasieën kan tenslotte alles. Het daadwerkelijk doen is een ander verhaal.

3. Seks met een wildvreemde

Dit is de droom van iedere man. Seks met een wildvreemde. En wel om de volgende reden: geen verplichtingen. Hij kan weggaan na de seks, hoeft geen telefoonnummer te vragen en dus ook geen appcontact te onderhouden.

Het liefst wil hij niet eens weten hoe ze heet. Gewoon een keertje losgaan zonder verdere verplichtingen. Heerlijk toch?!

4. Seks met een oudere vrouw

Op een oude fiets moet je het leren. We kunnen om deze uitspraak lachen, maar mannen nemen dat toch een stuk serieuzer. En dat is ook de reden dat ze allemaal wel eens fantaseren over seks met een oudere vrouw.

Zo denken ze dat oudere vrouwen meer ervaring hebben en beter weten wat ze willen in bed.

5.Rollenspel

Maar dokter, het doet zo’n pijn, kunt u even kijken of ik niet ziek ben? Alle mannen fantaseren over een rollenspel en zouden dat maar wat graag een keer doen.

Populair zijn de rol van de leraar, dokter of brandweerman. Het gaat natuurlijk ook om de sexy pakjes die daarbij horen.

6. Anale seks

Er zijn verschillende redenen waarom mannen fantaseren over anale seks. Dat kan zijn omdat het iets is wat hij niet vaak of nooit krijgt, en juist daarom graag wil doen.

Een andere reden is dat hij jouw billen op deze manier heel goed kan zien, en het zou strakker aanvoelen…

Nu we de fantasieën van mannen weten, hoeft dat natuurlijk niet te betekenen dat je alles in de praktijk gaat brengen. Vraag aan jouw lover wat hem opwindt. Maar doe vooral ook zelf alleen iets als je je er goed bij voelt. Seks doe je immers met z’n tweetjes.