Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 13 feb 2018
Leestijd: 3 minuten

7 x waarom we allemaal met Mr. Grey willen daten (of in ieder geval 1 nacht mee willen beleven)

Eindelijk is het laatste deel van Fifty Shades in de bioscoop, Fifty Shades Freed. Het is waarschijnlijk de laatste keer dat we kunnen genieten van Christian Grey op het witte doek. Zucht. Konden we maar in het echt van hem genieten. Een date met Mr. Grey, tja, dat zien wij vrouwen toch allemaal wel zitten? En als je Christian niet als je lover wil, dan wil je op z’n minst één nacht met hem doorbrengen.

1. De blik in zijn ogen

Mr. Grey is op het eerste gezicht natuurlijk geen lieverdje. En die blik die hij af en toe in zijn ogen kan hebben straalt dan ook alleen maar ‘bad boy’ uit. Een stoute blik in zijn ogen, waardoor er een schok door je heen gaat en een warm gevoel krijgt vanbinnen.

2. Zijn lichaam is in perfecte staat

Laten we wel wezen, zijn ogen zijn goddamn sexy, maar dat is natuurlijk niet de hoofdreden om een date met Mr. Grey te willen. Want dat lichaam van Christian, nou, man man. Dat is echt picobello in orde. Alleen al er naar kijken is al een genot. Maar nou ja, het liefst wil je natuurlijk dat hij je alle hoeken van de kamer laat zien.

3. En dat kan hij zeker: je alle hoeken van de kamer laten zien

Deze man is niet vies van een potje seksen, dat is een ding dat zeker is. En hoewel je misschien die buttplugs en die zweepjes niet zo ziet zitten, weet je wel zeker dat hij je een toptijd gaat bezorgen tussen de lakens. Of in de speelkamer als je dat liever hebt.

Je moet natuurlijk wel een béétje houden van een dominante man tijdens de seks. Hij gaat waarschijnlijk niet constant vragen ’wat wil je nu doen?’, maar neemt de leiding en merkt wel aan hoe hard je aan het beven en kreunen bent, hoe lekker je het vindt. Maar dat is wat mij betreft alleen maar een pre.

4. Hij kan je tot in den treure verwennen

Nu heb ik het niet meer over seks. Maar over het feit dat hij miljardair is. MILJARDAIR. Ik weet heus wel dat we als vrouwen onafhankelijk zijn en onze eigen boontjes kunnen doppen. Maar eh, als je lover ineens een gigántische villa koopt – en hij heeft nog een heleboel optrekjes – en je wil meenemen in zijn helikopter, dan ga je heus geen ‘nee’ zeggen.

En verder natuurlijk: designer kleren, juwelen, een inkoopkast (in ál jullie huizen), en ga zo maar door.

5. Hij is onbereikbaar

Hij is dan wel vrijgezel, Christian Grey heb je niet zomaar veroverd. Zijn hart dan. Want hij wil eigenlijk helemaal geen relatie. Hij wil alleen een sekspartner die zich kan domineren.

Dat is natuurlijk irritant, maar het roept ook een bepaald gevoel in je op. Het gevoel dat je het tóch wil proberen. Jij wil de persoon zijn waar hij zich wel aan gaat hechten. Je wil hem ‘redden’. Juist omdat hij zo onbereikbaar is, is hij zo aantrekkelijk.

6. Hij geeft zich aan je over

Uiteindelijk geeft hij zich wel aan je over. Had hij eerst nog lichaamsdelen die je niet mocht aanraken – want: te intiem en zo – na een tijdje is hij toch helemaal van jou. Score.

7. Hij is heel zorgzaam

Onder die harde buitenkant, zit eigenlijk een heel lieve man. En dat is misschien wel de hoofdreden waarom je met Mr. Grey zou willen daten. Christian komt wel heel dominant over, maar dat is eigenlijk gewoon bezorgdheid. Hij maakt zich altijd zorgen als jij zonder hem op pad bent. Hij wil niet dat je met andere mannen afspreekt, omdat ‘ie gewoon een beetje jaloers is. Maar ach, dat is toch ook onwijs schattig?