Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Seks 18 mrt 2022
Leestijd: 3 minuten

Seksadvies nodig? Deze sekstherapeuten op TikTok moet je volgen

Van make-uptrends tot haar- en kledinghacks, je kan alles vinden op TkTok. Zo ook tips als het over intimiteit gaat. Op TikTok zijn genoeg sekstherapeuten te vinden die tips geven over hoe je bijvoorbeeld een orgasme kan krijgen of beter met je (bed)partner kan communiceren wat je fijn vindt in de slaapkamer.

De volgende sekstherapeuten zijn zeker het volgen waard! Ze leren je allemaal weer wat anders.

Sekstherapeut

Voor iedereen is intimiteit anders en ook niet elke sekstherapeut zal dingen behandelen die voor jou van belang zijn. Of je je nu wil concentreren op intimiteit tijdens het stichten van een gezin of je bent vrijgezel en op zoek naar meer plezier, voor iedereen is er wel een passende sekstherapeut te vinden op TikTok. Wij zetten de beste voor je op een rijtje!

@dremilyjamea

Dr. Emily Jamea is het volgen waard voor mensen in elke levensfase en met elke relatiestatus. Ze behandelt de volgende dingen: seksadvies voor moeders en mythes als het gaat over seks. Haar account staat vol met humoristische video’s waar je ook wat van leert.

@dremilyjamea

♬ Royalty Free Music – Music For… Anything

@drkatebalestrieri

Dr. Kate Balestrieri is een psycholoog en sekstherapeut. In haar video’s geeft ze verhelderende tips over seks en relaties met behulp van haar kennis als psycholoog en sekstherapeut. Ze gebruikt afbeeldingen als ondersteuning voor haar boodschap. Ze behandelt ook veel dingen die te maken hebben met veiligheid en consent als het om seks gaat.

@drkatebalestrieri

Link for article in comments #greenscreen #therapistsoftiktok #neurobiology #mentalhealthmatters #narcissism

♬ Sneaky Snitch – Kevin MacLeod

@marissaremy

Marissa Remy helpt mensen die net zoals zij een trauma hebben om zichzelf weer te vinden. Haar video’s gaan over hoe je na trauma jezelf met spirituele genezing weer in contact kan brengen met je geest in de slaapkamer.

@marissaremy

#fyp #therapytiktok

♬ original sound – marissaremy

@drcatalina

Heb je tips nodig over hoe je naar je (bed)partner communiceert wat je fijn vindt in de slaapkamer? Volg dan Dr. Catalina Lawsin op TikTok.

@drcatalina

Link in bio if you feel stuck in your s3xless #relationship 😞 #couplestherapy #tipoftheday #relationships #couplesgoals #desire #need #want

♬ Zou Bisou Bisou – Gillian Hills

@sarah.marg

Sarah is in opleiding om sekstherapeut te worden, ze neemt je mee in dit proces. Ook praat ze over body positivity en geeft ze informaties over LGBTQ+-kwesties.

@sarah.marg

The first time someone called me Mx. Marg on TikTok I started giggling and crying so that’s fun

♬ WALL E – Bear

@thedrbatsheva

Dr. Bat Sheva behandelt onderwerpen van wetenschappelijk onderbouwde tips om je te helpen een orgasme te krijgen tot het normaliseren van het gebruik van seksspeeltjes in de slaapkamer. Dit doet deze sekstherapeut ook nog op een hele leuke manier:

@thedrbatsheva

Always have backup ! #backup #womenshealth #toolkit #toybox #🎤 #CorollaCrossStep

♬ Back In Your Life (Instrumental) – Track and Field

@thekinktherapist

Last but not least, Sara Rosen. Sara haar video’s hebben als doel om schaamte en stigma rond fetisjen te verminderen. Haar video’s zijn nuttig, duidelijk en draaien zeker niet om het onderwerp heen.

@thekinktherapist

Reply to @mistressboston You are ✨definitely✨ not alone 💖 #couplestherapist #couplestherapy #mentalhealth #selfloveclub #feet #tickling

♬ Up Beat (Married Life) – Kenyi

Wie is het meest kinky? Dit zegt je sterrenbeeld over je seksleven