Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 18 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Kijkers van Expeditie Robinson verbaasd over onsportieve opmerkingen tijdens duel

De nieuwste All Star-editie van Expeditie Robinson bikkelhard en er is geen ruimte om fouten te maken. Geen extra kansen of afvallerseiland.. weg is weg. Ook de kandidaten weten hoe ze ‘t spel moeten spelen maar dit valt niet altijd even goed bij de kijkers. Ook dit is niks nieuws, maar tijdens de laatste eliminatie vielen de kijkers wel over de opmerkingen van één deelneemster.

Beetje.. onsportief? *Spoilers*

Expeditie Robinson All Stars

In All Stars gaan halve finalisten, finalisten en winnaars nog één keer de zware strijd aan. Ze strijden om voor eens en altijd uit te maken wie de ultieme Robinson is. Je kunt je voorstellen dat dit niet altijd even gezellig is, want iedereen wil die titel nog een keer pakken. Tijdens de eerste opdracht moesten er meteen al twee (!) kandidaten naar huis en tijdens de laatste eliminatie gebeurde er ook wel iets heel bijzonders.

Wauw! In dit luxe verblijf slapen de presentatoren van Expeditie Robinson All Stars

Judoka Edith maakt valse opmerkingen

In deze vierde aflevering werden de kampen nog voor de immuniteitsproef compleet omgegooid. Hierdoor kwamen Hugo Kennis, Sebastiaan Labrie en Dominique Hazeleger samen in een kamp met Carlos Platier Luna, Edith Bosch en Rita Berger uit het oude kamp Noord. Dit nieuwe kamp verloor uiteindelijk en ze moesten ze met z’n allen naar de eilandraad. Judoka’s Carlos en Edith kunnen het goed met elkaar vinden en dit gebruiken ze dan ook in hun voordeel.

Carlos en Hugo kregen uiteindelijk op de eilandraad evenveel stemmen en moesten daarom duelleren. De heren moesten een mes omhoog houden en al snel bleek dat Hugo het lastiger vond dat Carlos. Judoka-maatje Edith maakte hier gebruik van.. en niet op een positieve manier. Bij elke misstap, trilling of vertrekking in ‘t gezicht van Hugo schreeuwde Edith dat het bijna misging en dat Hugo zijn mes zou laten vallen.

Reacties op Twitter

Deze opmerkingen schoten bij veel kijkers in het verkeerde keelgat en veel reageerden dan ook massaal op Twitter:

Carlos won uiteindelijk de proef en Hugo moest de Expeditie verlaten. Wat vond jij van deze opmerkingen? Gingen ze te ver?

It’s official: Expeditie Robinson keert terug met speciale ‘All-Star’-editie